mj1919
پسندها
191

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام
    ببخشید دکتر یه سوال بپرسم حالا میپرسم اگه حوصله ندارین جواب ندین
    یکی از اساتید ازم خواسته کتابشو با ورژن جدید نسخه اصلی انگلیسی تطبیق بدم تا آپ دت شه بعد اسمم رو تو جلد اول کتاب میاره به نظرتون ارزششو داره وقت بذارم منظورم این که تو مصاحبه دکترا تاثیر زیادی داره یا نه؟؟؟ ممنون
    همه صفحات بررسی شد...:ph34r-smiley:برا همین تا بهتون پس بدم چند روز طول کشید دیگه
    نبی اکرم (ص) : خداوند فرشتگان را موظف فرموده تا برای روزه داران دعا کنند ( نهج الفصاحه). طاعات قبول. خییییییلی التماس دعا داریم
    آها پس اون آقا شمایین؟ ک اینطور..:whistle:
    فخر فروشی میکنین هااااا:rolleyessmileyanim:

زمان بندی خدا بی نظیر است

نه هیچگاه دیر ، نه هیچگاه زود

کمی بردباری می طلبد

و ایمان بسیار

اما ارزش انتظار را دارد!!!
    ممنون
    بعد شرمنده که من همش در مورد آواتار شما نظر میدم:thumbsdownsmileyani....آواتارتون بعضی وقتا منو یاد فوتبالیستای وسط زمین میندازه. یه نمای اونجوریم داره:)
    در ضمن لطفا اگه مطلبی در مورد شهیدی که کنار اسمتون اومده پیدا کردین برای ماهم بذارین تا استفاده کنیم. مرسی
    سلام آقا مجتبی..ممنون
    بله منظور شمایین.....همونطور که اطلاع دارین برای ختم 72 تن فقط قرار بود 72 نفر شرکت کنن. چون تعداد بیشتر شد تصمیم گرفتم برای بقیه دوستان ختم انعام بذارم،که خوشبختانه تاحالا شش تا ختم سوره انعام داریم. سهم شما مربوط به ختم کل قرآن هست.
    نمیدونم دقیقن کجا بود یه تاپیک راجع به استفاده از منابع درسی وفایل و مسایل شرعیش مهم نیست چون حکمش پرسیدم ممنون
    سلام طاعات و عباداتتون قبول من از سوالات شرعی پرسیدم گفتند اگه نوشته استفاده موجب ضمان شرعی است نمیشه بدون اجازه استفاده کرد
    سلام آقای دکتر، امروز تلویزیون غیرقانونی بودن کرم حلزون رو اعلام کرد و تبلیغات اون رو فعلا ممنوع کرده، با شنیدن این خبر یاد اون تاپیکتون افتادم گفتم یه تشکری کرده باشم، ممنون از تاپیکتون، موفق باشین :rose:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا