arshade90
پسندها
12

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام ارشد جون

امیدوارم خوب باشی و تا اینجای کار خوب خونده باشی

ماشالا خیلی طرفدار داریا اااااااااا !!!!!
    salam 2ta soal dashtam mahale asare mekanizme antibiotice metronidazol va pefloxacin daghighan kojast?
    سلام یه سوال دارم
    فردی که مدت چند ساله مبتلا به هپاتیت b باشه آنزیم های ast, alt, alp و آلبومین توتالش به چه اندازه تغییر میکنه؟؟؟؟؟؟؟
    و اینکه مدت زمان بیماری روی این آنزیم ها تاثیر داره ؟
    مبارزه هر قدر صعب ، صعود را ادامه بده ، شاید، قله تنها در یک قدمیِ تو باشد. :auizz3ffy9vla57584x:applause::auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584x
    سپسگزارم دوست عزیز
    اگه دوتارو پیدا کنم 3 نمره به پایان ترمم اضافه میشه:ahi5slcgm04mi8jqqkl
    سلام-امیدوارم شما دیگه بتونید سوالمو جواب بدید
    اسم دو تا باکتری گرم منفی اسپور دار میخوام
    یکیشو پیدا کردم-دسولفوتوماکولوم
    هزارمید نفر هستید که دارم ازش میپرسم
    ممنون
    ما در مسیر زندگی هر روز با چالش های زیادی روبه رو می شویم و روش برخورد ما با این چالش هاست که باعث می شود کسی باشیم که امروز هستیم، اینکه موفق باشیم یا نه.
    سلام خواهش میکنم:rose:

میبینم که خیلی تحت فشاری(آواتار) ولی اشکال نداره تحمل کن 2ماه دیگه بیشتر نمونده، این مرحله هم انشاالله با موفقیت تموم میشه.
    به قول معروف: این نیز بگذرد:painting:

اگه خیلی کلافه شدی سوره ی یس رو بخون هم قلبتو آروم میکنه چون قلب قرآن هم اینکه امید و انرژیتو 100 برابر میکنه، به منم خیلی کمک کرد.:rose:

موفق و سربلند باشی دانشجوی 91 :auizz3ffy9vla57584x
    اگرخداوند آرزویى را در دلت نهاد، بدان توانایى رسیدن به آن را در تو دیده است. :a2d3:
    سلام arshade90 جون
    1) خوبی؟
    2) از اینکه نظرتونو توی تایپیک نوشتین ممنون.
    3) شما همیشه به بنده لطف داشتین.
    یه مدته خونه بیکارم تا لنگ ظهر میخوابم ! امروز حدودای 12.30 مامانم اومده بیدارم کرده ، میگه پسرم این پهلو اون پهلو شو اقلا زخم بستر نگیری !!!
    آیا می دانید میزان پاسخ مثبت دختران به بوق ویتارا 60 درصد بیشتر از انواع پژو می باشد؟
    روابط عمومی شركت سایپا
    اگه تو ماشینی و می بینی پسره با دوست دخترش وایستاده كنار خیابون.....
    كنار پاش ترمز بزن و داد بزن بگو ( دیگه نبینم به من زنگ بزنیا... ) بعد هم گازشو بگیر و برو
    ثابت شده این کار خیلی حال میده
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا