AWWA
پسندها
357

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• عزیزم چون خیلی وقته عادت کردی به دیر خوابیدن دیگه نمیتونی ولی سعی کن زیاد نت نیایی و صبحا با کارایی سرتو گرم کن که اونقدر خسته بشی که به خاطر کارای فردا مجبور بشی زود بخوابی و قبل خوابم ذهنتو درگیر چیزی نکن
    سلام گلم...بله برای سحری بیدار شده بوودم و الان منتظر اذانم که بگه و برم نماز بخونم و تا اون وقت دارم به کارام میرسم.....منم تو نمازات دعا کن:rose:
    سلام آوا جان
    تو ختم قزان انجمنی,تقسیم بندی کردی واسه ماه مبارک؟
    مرسی خیلی محبت کردین
    امیدوارم همه مون از زیبایها و برکات این ماه زیبای خدا بهره مند بشیم

سلام گلم ..من تایپیک ختم انعام یادم نیست پیداش نمی کنم ....میشه بگی کدوم تایپیکه؟؟؟ممنون می شم گلم ....
    سلام اوا خانوم
    خوب هستین
    میخواستم ببینم تو ماه رمضون برنامه ختم قران دارید؟
    اگه داشتید یه سهمی هم برای من مشخص کنید
    التماس دعا
    سلام آوا جون
    طاعات و عباداتت قبول عزیزم:riz304:
    مدیریتتم تبریک میگم:riz304:
    چشم قرائت کنم خبر میدم
    فقط یه سوال منم تو ختم انعام هستم؟اگه نیستم لطفا من رو هم تو لیستت بزار ممنون میشم
    دعامم کن که خیلی خیلی محتاجم
    ممنون از زحماتت عزیزم
    سلام آوا جان خوبی؟اگه دوباره ختم قرآن داشتید لطفا منم خبر کن ممنون میشم
    فرا رسیدن بهترین اوقات بنده نوازی ایزد مهربان گوارای وجودتان... طاعات و عبادات مقبول درگاه حق...التماس دعا

عزیزم نزدیکای مشهدم اگر قابل باشم حتما نائب زیارتون خواهم بود...!:ad54ad:

آوای بهاری من به خاطر امتیاز خیلی ممنونم...هر دعایی برات کنم کمه ولی من خدا رو برات دعا میکنم:riz304:
    آوای بهاری من ،طاعات و عبادات قبول. من سهم خودمو انجام دادم و خوشحال میشم اگه برنامه ای داشتی بهم اصطلاع بدی و شرکت کنم و خیلی دوست دارم تو ختم انعام هم شرکت کنم..........التماس دعا

اوا جون

من جزء ختم قران رمضان هستم ؟

چه جزءی؟
    سلام اوااااجونم :4d564ad6:
    خوبی؟

طاعات عبادات قبول

التماس دعا:a2d3:

دوست دااااااااااااااااااااااااارم خیلی زیاد:bunnyearsmiley:
    اینقدر که از قرآن آرامش میگیرم هیچ چیز اینطور آرومم نمیکنه . گاهی توی سختی چنان گیر میکنم . ولی قرآن منو آروم میکنه . قابلی نداشت . التماس دعا . مخصوصا لحظه افطار .
    سلام، ممنون سهمم رو مشاهده کردم، مرسی که خبر دادی زیاد تو سایت نمیام ممکن بود نبینم
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا