leiliyebidel
پسندها
3

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• اوووووووووووووووووووووویییییییییییییییییییییییییییی به چه اجازه ای پیامایی که رو پیجت گذاشتم پاک کردی هان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:p7977cujr38iyymsu8:
    دیگه اینجا واست یادگارا نیمذارم :eek:t0837h0nn8zfqu8ult بی تربیوت
    راستی به محدثه از طرف من بسلام تازه اونو بیشتر از تو میدوستم :smiliess (13):
    salam leilooon.chetori?
    man mordam to akbar abadi komaaaaaaaak:shocked::1dco2x0p1lilzhfpg1tdiroz badaz 100sal az royan behem zangidan:smiliess (2):leilon bia farar konim
    dars bekhoniaaaa:riz277:!doset midaram
    سلام لیلی جان /خوبی عزیزم؟چه عجب شما برگشتی نرسیده هم که خونه تکونی کردی:tonguesmiley:
    گفتم حالی پرسیده باشم عزیزم
    امیدوارم موفق باشی و به هدفت برسی:thumbsupsmileyanim:
    خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم.
    سلام گلم...
    خیلی خوقشال شدم...( این شکلی :4d564ad6:)
    سلام عشلي دلم برات تنگ شده بود.البته منهم زياد سايت نميام.ولي در هر صورت دليل غيبت كبراتو حتما سر فرصت جويا ميشم.موفق باشي گلم.:21:
    سلام لیلی جون کجا بودی؟چند روز پیش فکر کردم چرا نیستی خوش اومدی عزیییییییییزم:thumbsupsmileyanim:
    سلام لیلی
    خوبی؟ خرخون! کجا بودی..نمی یومدی که بشینی درس بخونی؟ مگه دست خودته؟:riz481:
    در هر حال خووش اومدی..راستی..تاپیکای درسی رو قراره بیشتر استقبال کنیم تو انجمن. گفته باشم!!!:j58r36j3gcr4suxymup
    سلام عزيزم خوبي؟ دلم برات تنگ شده بود، چقدر خوشحال شدم كه برگشتي. خوش آمدي:28:
    سلامممممممممم مادرییییییییییییییی:ad54ad:عیدت خیلی خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی مبارکاااااااااااااااااااااااااااااا:thanks::bunnyearsmiley:
    دلت شاد و لبت خندان بماند
    برایت عمرجاویدان بماند
    خدارا میدهم سوگند برعشق
    هرآن خواهی برایت آن بماند
    بپایت ثروتی افزون بریزد
    که چشم دشمنت حیران بماند
    تنت سالم سرایت سبز باشد
    برایت زندگی آسان بماند
    تمام فصل سالت عید باشد
    چراغ خانه ات تابان بماند
    سال نو پیشاپیش مبارک گلم
    سلام گلم نه بابا شوخي كردم.عاشق تو و نگار شدم.خيلي دوستتون دارم.اميدوارم از نزديك ببينمتون.

سبدي از گل هاي ياس وپونه بايه آسمون ستاره تقديم به تو به خاطر تولد زيبايت.......
    تولدت مبارك ليلي جون
    بی تجربه متولد میشویم ، تنها چیزی که فروغش به خاموشی نمیگراید دوستی های پاک است.
    تولدت مبارک عزیزم
    روزي كه به دنيا اومدي داشت بارون ميومد اما اون روز هوا اصلا ابري نبود. اين فرشته ها بودن كه داشتن گريه مي كردن چون يكي ازشون كم شده بود... تولدت مبارک دوستم:riz304:
    درود
    تولدت مبارک
    امیدوارم هر جا هستی خنده رو لبات باشه
    Lovely msg for a Lovely Person from Lovely Friend 4 a Lovely Reason at a Lovely Time form a Lovely Mind in a Lovely Mood in a Lovely Style Have a Lovely "BirthDay.

• در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا