حسان 2013-07-09 چی چه وضعشه؟؟ چرا این همه شاکی؟؟ فکر کنم بریم بخوابیم بهتره..... من که دارم میرم ننه..... شیطنت نکنی آ
چی چه وضعشه؟؟ چرا این همه شاکی؟؟ فکر کنم بریم بخوابیم بهتره..... من که دارم میرم ننه..... شیطنت نکنی آ
bluerosy 2013-07-09 حتما بی بی تی جان. ممنون از لطف و توجهت. شما هم برای من دعا کن داداشی. نمی دونم چرا کاملا حس برادر کوچیکمو بهت دارم.
حتما بی بی تی جان. ممنون از لطف و توجهت. شما هم برای من دعا کن داداشی. نمی دونم چرا کاملا حس برادر کوچیکمو بهت دارم.
am-ml 2013-07-09 ببخشید ،ببخشید .شوخی کردم ولی من شما رو با اون آواتار اولتنون که کلاه حصیری داشت ،اونطوری تصور می کنم.:smiliess (3):
ببخشید ،ببخشید .شوخی کردم ولی من شما رو با اون آواتار اولتنون که کلاه حصیری داشت ،اونطوری تصور می کنم.:smiliess (3):
am-ml 2013-07-09 معلومه دیگه ،همین آقایی که شما رو نگه داشته که نیفتی؟:riz481: کجا رو داری نگاه میکنی ،حواست به دوربین باشه .
معلومه دیگه ،همین آقایی که شما رو نگه داشته که نیفتی؟:riz481: کجا رو داری نگاه میکنی ،حواست به دوربین باشه .
reza.n 2013-07-09 کجاست اونجا.پارتیه؟جاش که به نظر خوب میرسید.دعا نمیخاست که :tonguesmiley: شما واسه ما دعا کن ناصر جان:rose:
کجاست اونجا.پارتیه؟جاش که به نظر خوب میرسید.دعا نمیخاست که :tonguesmiley: شما واسه ما دعا کن ناصر جان:rose: