mj1919 2013-07-07 این عکس دکتر داگلاس ملتون است، از اساتید محبوب در رشته ی سلولهای بنیادی در دانشگاه هاروارد،
mj1919 2013-07-07 سلام و درود بر مهسابانو این عکس جوونی هامه، موقعی که تازه عضو این انجمن شده بودم، الان ببینید نمی شناسید، کلی پیر شدم!
سلام و درود بر مهسابانو این عکس جوونی هامه، موقعی که تازه عضو این انجمن شده بودم، الان ببینید نمی شناسید، کلی پیر شدم!
AWWA 2013-07-06 مهسابانو جونم چون تعداد 72 نفر کامل شده بود با اجازه اسمتو برای ختم انعام نوشتم. خود منم فقط جزو ختم انعام هستم به اضافه پنج نفر دیگه. اشکالی که نداره؟
مهسابانو جونم چون تعداد 72 نفر کامل شده بود با اجازه اسمتو برای ختم انعام نوشتم. خود منم فقط جزو ختم انعام هستم به اضافه پنج نفر دیگه. اشکالی که نداره؟
mj1919 2013-07-06 ای بابا مدیر جان این صندلی ها وفا نمی کنه، ممنون از تبریکتون حالا به نفر اول طلا میدن یا بسته ی فرهنگی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiliess (11): اگه بسته ی فرهنگی بود مال من، :motat:
ای بابا مدیر جان این صندلی ها وفا نمی کنه، ممنون از تبریکتون حالا به نفر اول طلا میدن یا بسته ی فرهنگی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiliess (11): اگه بسته ی فرهنگی بود مال من، :motat: