zErOOn3 2013-07-07 درود ... آلــی ان ... تو ایرونم داریم همچین جاهایی رو (اگه ایرون نباشه) یکی از گزینه های پروژه ... ممنون ...
درود ... آلــی ان ... تو ایرونم داریم همچین جاهایی رو (اگه ایرون نباشه) یکی از گزینه های پروژه ... ممنون ...
mohana 2013-07-06 واااااای چ قشنگه معنیش....:thanks: منم میره تره زهراجونم:heart: بله مازندرانی با رشتی متفاوته...منم اصلا بلد نیستم...ولی خیلی قشنگه دوسش دارم.......
واااااای چ قشنگه معنیش....:thanks: منم میره تره زهراجونم:heart: بله مازندرانی با رشتی متفاوته...منم اصلا بلد نیستم...ولی خیلی قشنگه دوسش دارم.......
mohana 2013-07-06 سلام عزیزم...اون شب حالم بد شد...از شانس منه دیگه....... فدای دوست گلم...دوتا کلمه شو متوجه شدم...ترجمه میکنی نازم؟؟:28:
سلام عزیزم...اون شب حالم بد شد...از شانس منه دیگه....... فدای دوست گلم...دوتا کلمه شو متوجه شدم...ترجمه میکنی نازم؟؟:28:
خزر 2013-07-06 سلام زهرا جووووووووووووووووووووووووووووووونم خوبی عزیزم:bunnyearsmiley: دوست دارم خیلی زیاد:bunnyearsmiley::4d564ad6:
سلام زهرا جووووووووووووووووووووووووووووووونم خوبی عزیزم:bunnyearsmiley: دوست دارم خیلی زیاد:bunnyearsmiley::4d564ad6:
reza.n 2013-07-06 سلام باجیم.نفسی میادو میره شکر.خب من که بهم نریختم که کشورو که.بچه ها هم نباید تقلب کنن دیگه.:rolleyessmileyanim:پایان نامه هم الان حالش نیست ولی تا اخر تیر تموم میشه دیگه
سلام باجیم.نفسی میادو میره شکر.خب من که بهم نریختم که کشورو که.بچه ها هم نباید تقلب کنن دیگه.:rolleyessmileyanim:پایان نامه هم الان حالش نیست ولی تا اخر تیر تموم میشه دیگه