AWWA 2013-07-07 میبینین آدم حس میکنه به عنوان یه کاربر عادی راحتتره...مخصوصا که مجبوریم چراغ روشن باشیم:thumbsdownsmileyani
میبینین آدم حس میکنه به عنوان یه کاربر عادی راحتتره...مخصوصا که مجبوریم چراغ روشن باشیم:thumbsdownsmileyani
bioshimi93 2013-07-07 ممنون من خیلی وقت بود مدیر شده بودم بازم ممنون چرا دست خودت نیست؟اشکالی نداره ترک دنیای مجازی گاهی اوقات بهتر از همراهی باهاشه.در هر حال موفق باشید
ممنون من خیلی وقت بود مدیر شده بودم بازم ممنون چرا دست خودت نیست؟اشکالی نداره ترک دنیای مجازی گاهی اوقات بهتر از همراهی باهاشه.در هر حال موفق باشید
bioshimi93 2013-07-07 سلام تبریک میگم مدیر شدین .پس ایشالا دیگه قصد رفتن ندارین خوشحال شدم.موفق باشید.
حسان 2013-07-07 بله بله بله (به یاد زیزیگولو) من از همون اول تو چشای اواتارت میدیدم که مدیر خواهی شد... خیلی خوشحالم که شما مدیر شدی.... گر چه از اول هم میدونستم دارم فکر میکنم اون هم اسمت اگه یه روز میومد میدید مدیر شده حسش چی بود؟؟؟
بله بله بله (به یاد زیزیگولو) من از همون اول تو چشای اواتارت میدیدم که مدیر خواهی شد... خیلی خوشحالم که شما مدیر شدی.... گر چه از اول هم میدونستم دارم فکر میکنم اون هم اسمت اگه یه روز میومد میدید مدیر شده حسش چی بود؟؟؟
mj1919 2013-07-05 سلام ایمونو جان ممنون خوبم شما خوبی؟ آره، امروز رسیدم! جای دوستان خالی بود! خیلی خوب بود. :ad54ad: