الناز 2013-07-14 در خلوت شب ز حــق صـدا می آید / از عطر سحر بوی خدا می آید با گوش دگر شنو به غوغای سکوت / کز مرغ شب ، آواز دعا می آید ماه رمضان مبارک
در خلوت شب ز حــق صـدا می آید / از عطر سحر بوی خدا می آید با گوش دگر شنو به غوغای سکوت / کز مرغ شب ، آواز دعا می آید ماه رمضان مبارک
mj1919 2013-07-14 محتاج دعا هستیم، دم افطار واسه ی همه دعا می کنم، از شما هم التماس دعا داریم، :rose:
nanaz 2013-07-11 کاش در اين رمضان لايق ديدار شويم. *** سحري با نظر لطف تو بيدارشويم فرارسیدن ماه مهمونی خدا رو تبریک میگم. التماس دعا
کاش در اين رمضان لايق ديدار شويم. *** سحري با نظر لطف تو بيدارشويم فرارسیدن ماه مهمونی خدا رو تبریک میگم. التماس دعا
پرستار مهربون 2013-07-07 عکس گذاشتن تو گالری مثله عکس گذاشتن تو تمام بخش های دیگه انجمنه تیک گزینه رو غیر فعال کنین
پرستار مهربون 2013-07-07 سلام خوبستین واقعا باعث افتخاره که ببینم شما به گالری سر می زنید و دوس دارین اونجا عکس بذارین از بد اقبالی من شاید باشه که مدتیه نتونستم به انجمن سر بزنم و پاسخی در خور توجهی که به تاپیک من دارین ابراز کنم
سلام خوبستین واقعا باعث افتخاره که ببینم شما به گالری سر می زنید و دوس دارین اونجا عکس بذارین از بد اقبالی من شاید باشه که مدتیه نتونستم به انجمن سر بزنم و پاسخی در خور توجهی که به تاپیک من دارین ابراز کنم