bacillus.bs
پسندها
36

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام خدا رو شکر ظرفیت بالاست یه زمانی تعداد نفر پذیرش شده 25 نفر بود و یه زمانی ارشد مصاحبه داشت . در ضمن زمان ما 8 شهر بیشتر نبود با ظرفیت 45 نفر سال 87 .
    هر جور راحت هستید انتخاب کنید
    تقدیم به شما برای کاهش استرس:
    من خود را از روی تعداد موانعی که در مسیرم قرار گفته است معنی نمی کنم؛
    من خود را از شجاعتی که پیدا کرده ام تا هدفهای تازه ام را با جدیت دنبال کنم معنی میکنم...
    من خود را از روی تعداد ناامیدی هایی که با آنها موجه شده ام معنی نمی کنم؛
    من خود را از روی بخشش و ایمانی که برای آغاز دوباره پیدا کرده ام معنی می کنم...
    من خود را از روی دفعاتی که زمین خورده ام معنی نمی کنم؛
    من خود را از روی دفعاتی که روی پای خود ایستاده ام و مبارزه کرده ام معنی می کنم
    ولی اگر قبول شی و بروی باید ترمی 4-5 میلیون پول هزینه کنی اگر نداری نزن . در ضمن باز هم سوال کن چون هر سال قوانین تغییر می کنند
    salam azizam na gharcho hanuz tamum nakardam +microb (genetic)
    biushimiam charkheharo mosalat nistam
    test faghat bacteri kar kardamiQB:smilies-azardl (181
    bacterio az muray va jawetz khundam
    gharcho az entesharate khosravi baraye konkur
    virusam az jawetz
    imenio jozve ostadamo khundam
    zaban ke khili farare
    tuin forsate baghimunde koli talash konim
    jambandie ghable emtehan khili moheme
    movafagh bashi golam
    salam merc az khoshamad gooyi:) are azmoon midam khoondan ke khoondam ama chanta az faslam munde tu har darsim ziyad omid nadaram vase emsal age ghabool nasham sale dge hatman ghaboolam..shoma chetor?
    سلام عزيزم.من رشتم فيزيولوژي جانوريه.جانور شناسي 4 جلد طلعت حبيبي.فيزيولوژي گايتون و چكيده ي گايتون. بافت شناسي رجحان و جنين شناسي پريور به اضافه ي كتابهاي درس و ازمون جنين،درس وازمون بافت، درسو ازمون فيزيولوژيو كتاب تست هاي فيزيولوژي خانه ي زيست شناسي و جانورشناسي پردازش زبانم هيييچي نخوندم.. مشاوره و ازموناي اكسينم خيلي كمكم كرد.موفق باشي عزيزم
    سلام،آزمون استخدامی 26خردادبرگزار میشه برای بیمارستان جدیدالتاسیس امام حسین بهارستان نیرو میگیرن ثبت نام از6/3/91لغایت18/3/91 دانشگاه شهید بهشتی
    سلام اصلا نگران نباش و به خدا توکل کن
    محتاجم به دعا :sarma::sarma::sarma::sarma:
    سلام کتابی که حاوی پاسخ تشریحی سوالات است مانند کتاب پاسخ تشریحی سوالات دکتر احمد خلیلی بسیار مفید است
    مبارزه هر قدر صعب ، صعود را ادامه بده ، شاید، قله تنها در یک قدمیِ تو باشد. :ad54ad::4d564ad6::ad54ad::riz304:
    دوستان همكاري كنيد-اسم دو باكتري گرم منفي اسپور دار ميخوام
    يكيشو خودم ميدونم-دسولفوتوماكولوم
    باكترشناس عزيز الان به كمك شما نياز داريم
    سلام گلم:(40):

چیز مهمی نبود. انشاالله بعد از کنکور برمیگردم.:bunnyearsmiley:

:smiliess (10):
    سلام عزیزم

دیدم مزاحم بچه هام واسه همین رفتم.:riz513:
    سلام برای یه عده ای ورود به دانشگاه یه رویا است و شما به راحتی یا سختی؟ به آن رسیده اید . به نظر شما رویای ارشد و دکترا به این رویا شبیه نیست؟
    من برای شما بهترین ها را ارزو دارم اما بی تلاش نمیتوانم تصور فکر این رویاهای زیبا را برای شما بکنم
    آسمان فرصت پرواز بلندیست ولی قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی!
    موفق و پیروز باشید
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا