mw.ashel 2013-07-21 سلام گلم....خوبی؟ ممنونم......منم دوست دارم و همیشه دعاگو هستم..التماس دعا:riz304:
E E emmy 2013-07-20 سلام عزیزم...خوبی؟سلامت باشی.دوستت دارم.دست گلت درد نکنه که همیشه من را شرمنده میکنی با عکسهای قشنگت.
سلام عزیزم...خوبی؟سلامت باشی.دوستت دارم.دست گلت درد نکنه که همیشه من را شرمنده میکنی با عکسهای قشنگت.
mw.ashel 2013-07-03 سلام عزیزم..خوبی؟ به خاطر لایک ها ممنونم..........چه خبرا؟ موفق باشی.......به یادتم..التماس دعا:riz304:
سلام عزیزم..خوبی؟ به خاطر لایک ها ممنونم..........چه خبرا؟ موفق باشی.......به یادتم..التماس دعا:riz304:
مهدیس 2013-06-06 چهل قدم با پیامبر (مهمان نوازی اش...) همان دم در نشست جمعیت زیادی مهمان پیامبر بودند اما او داخل خانه جایش نبود یک وقت دید پیامبر لباسش را آورده و میگوید رویش بنشین خاکی نشی! جریربن عبدالله هم آن را گرفت اما بوسید پیشاپیش عید مبعث مبارک
چهل قدم با پیامبر (مهمان نوازی اش...) همان دم در نشست جمعیت زیادی مهمان پیامبر بودند اما او داخل خانه جایش نبود یک وقت دید پیامبر لباسش را آورده و میگوید رویش بنشین خاکی نشی! جریربن عبدالله هم آن را گرفت اما بوسید پیشاپیش عید مبعث مبارک