abiabi
پسندها
0

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• الان فقط بخاطر تو اومدم که بگم ثبت نام آزمون msrt شروع شده...یادت نره ثبت نام...این آزمون توی شهر شما هم برگزار میشه نگران نباش

آزمون mhle هم از 1 مرداد شروع میشه....
    سلام خواهری جونم.خوبی؟ناراحت نباش عزیز دلم،خدا بزرگه....انشالله زودتر تموم میشه این مشکلات....منم دعا کن زیاد:rose:
    آجیییییییی سلاااااااااااااااام......خوفی؟

اولین غروب ماه رمضان یادت نره دعام کنی :bunnyearsmiley:
    سلام با دعای قبولی طاعات و عباداتتان ما رو هم از یاد نبرید
    راستی سروین جونم آزمون MCHE هم پرسیدم میگن برای اونم باید همین کتابارو که برای MHLE میخونیم بخونیم فرقی نداره کتاباش....بعضی ها میگن این راحت تره بعضی ها میگن اون یکی،نمیدوم والا! حالا من که هر دوشو شرکت میکنم....زمان ثبت نام شد بهت خبر میدم گلم:rose:
    سلام آجی جونم...:28:حالت خوبه؟
    الهی من فدات شم،غصه نخور آجی جون،به خدا توکل کن حتما موفق میشی عزیزم....میدونم درکت میکنم، منم بخاطر پایان نامم خیلی نگرانم! باز تو خدارو شکر کن که کاراتو شروع کردی،پس من چی که هنوز خیلی از کارام مونده...توام برای من دعا کن آجی...

هر کسم خوابگاه اذیتت کرد خودم دعواش میکنم :tsimuzpzwoap1t9y3o7

دوستت دارم یه دنیا....
    سلام عزیزم.....الان که داشتم مکالماتمونو میخوندم دیدم که یادم رفته توضیح بدم برای ختم 72تن باید چیکار کنی...ببخشید ماشالله اینقد تعداد درخواستا زیاده که بعضی پیامارو یادم میره جواب بدم...ببخشید

روش خاصی ندارن......معمولا وقتی یه نفر حاجت مهمی داره میاد توی خونش ختم سوره انعام و یا 40 یاسین میذاره. در ختم انعام هر تعداد نفری که میان هرکدوم یه صفحه میخونه و بعد نفر بعدی صفحه بعدی رو تا اینکه سوره تموم میشه.
    در ختم 40 یاسین 40 رو تقسیم بر تعداد نفرات میکنن بعد هرکسی هر تعداد که لازم بود سوره یس رو قرائت کنه و درکل مجموع قرائتا باید به 40 برسه. مثلا اگه تعداد نفرات 40 نفر باشه هرکس یه بار میخونه. اگه 5 نفر بود هرکسی 8 بار میخونه. اینو تکی هم میشه انجام داد.

خیلی ختمای مجربی هستن. من خودم اثرشونو دیدم.
    سلام سروین عزیزم
    امیدوارم تمام قدرتی رو که خدا بهت داده حس کنی ،اونوقت میبینی که هیچ شرایطی برای تو سخت نیست.
    بهترین عاقبت رو از صمیم قلب آرزو می کنم .
    آخ جون آجی جوووووووووووون...آفرین کار خوبی کردی....ههههه هر کار کنیم نمیتونیم بریم، منم پشیمون شدم منم نمیتونم از بچه های خوب اینجا دل بکنم....:(40): اما دیگه فقط وقتی که کار درسی دارم میام سر لپ تاپ همون موقع هم یه سر میزنم اینجا نه دیگه زیاد تر از حد.....
    :28:
    منطقی و هدفمند بیای پشیمون نمی شی.:rose:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا