parnian24 2013-07-01 نع...محاله الان خوابم ببره..حداقل يك تا دو ساعت بيدار مي مونم:rolleyessmileyanim:هستم حالا در خدمت انجمن!:riz481:
نع...محاله الان خوابم ببره..حداقل يك تا دو ساعت بيدار مي مونم:rolleyessmileyanim:هستم حالا در خدمت انجمن!:riz481:
parnia 2013-07-01 زهرایی دیدی مهسا منو زد..... برو دعواش کن.... راستیا این اقای نصیری رو چرا جو گرفته؟؟ از طرف من بهش بگو شیوا گفت....ما زیاران چشم یاری داشتیم....:tonguesmiley:
زهرایی دیدی مهسا منو زد..... برو دعواش کن.... راستیا این اقای نصیری رو چرا جو گرفته؟؟ از طرف من بهش بگو شیوا گفت....ما زیاران چشم یاری داشتیم....:tonguesmiley:
C C cheshmak 2013-07-01 اواتارم خوبه؟...اگه نه عوضش كنم.......داداشم اومده ديده ميگه اين چيه چه زشته....
parnia 2013-07-01 زهرا به ادمین بگو اسمتو ابی کنه..... من دیگه برم ی کم بخابم اجی.....فعلا با اجازت:28:
parnia 2013-07-01 اورییییییییییییین....مبارکه خانم مدیر....عاغا کل مدیرای انجمن دوست فابریکای من شدن.....ای ول....عالیه.... هستم باهات اجی....:sarma:
اورییییییییییییین....مبارکه خانم مدیر....عاغا کل مدیرای انجمن دوست فابریکای من شدن.....ای ول....عالیه.... هستم باهات اجی....:sarma:
parnia 2013-07-01 اورییییییییییییین....مبارکه خانم مدیر....عاغا کل مدیرای انجمن دوست فابریکای من شدن.....ای ول....عالیه.... هستم باهات اجی....:sarma:
اورییییییییییییین....مبارکه خانم مدیر....عاغا کل مدیرای انجمن دوست فابریکای من شدن.....ای ول....عالیه.... هستم باهات اجی....:sarma:
parnia 2013-07-01 خودت چرا نمیشینی؟؟؟؟؟ فعلا که صندلی داغ بی مدیر مونده.....بمونیم مدیرش مشخص شه اول تو بشین....:black_eyed:
خودت چرا نمیشینی؟؟؟؟؟ فعلا که صندلی داغ بی مدیر مونده.....بمونیم مدیرش مشخص شه اول تو بشین....:black_eyed:
parnia 2013-07-01 هستم زهرایی.....ولی ی کم کمتر میام...هوم؟؟ خبری؟؟ نه باااا.....خبری نیسh34r-smiley: