سیدعلی 2013-06-27 نه آبجی خانم بد نیس. شاید من از شلوغی بدم میاد. یا اینکه چشامون عادت کرده به صفحه های عادی بچه ها:rose:
نه آبجی خانم بد نیس. شاید من از شلوغی بدم میاد. یا اینکه چشامون عادت کرده به صفحه های عادی بچه ها:rose:
سیدعلی 2013-06-27 خییییییییییییییییییییلی شلوغه خونه مجازیتون. انگار آدم تو مینی بوس با دنده یک از یه سربالایی داره میره و دوس داره زودتر پیاده شه:thanks:
خییییییییییییییییییییلی شلوغه خونه مجازیتون. انگار آدم تو مینی بوس با دنده یک از یه سربالایی داره میره و دوس داره زودتر پیاده شه:thanks:
سیدعلی 2013-06-27 اینجا که آدم سرش گیج میره:13: عجب سرس دارین شماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:14:
abiabi 2013-06-27 azizam ketabe keyt az kodom ketab foroshi gerefti?manam omadam teh beram hamonja..age ketabforoshi pezeshki mishnasi bem moarefi koni mamnon misham...manabe az onja begiram..merc eshghammmmm..
azizam ketabe keyt az kodom ketab foroshi gerefti?manam omadam teh beram hamonja..age ketabforoshi pezeshki mishnasi bem moarefi koni mamnon misham...manabe az onja begiram..merc eshghammmmm..
abiabi 2013-06-27 azize delam asheghetam...khoda kone ye daneshgah ye khabgah baham bashim baham dars bekhonim .. daneshgah tehran khobe aram??/:riz304:
azize delam asheghetam...khoda kone ye daneshgah ye khabgah baham bashim baham dars bekhonim .. daneshgah tehran khobe aram??/:riz304:
abiabi 2013-06-27 are azizam...kho chi kar konim?rahesh chye? bashe az farda ... shabet bekheyr aram e arumam :rose::28:
are azizam...kho chi kar konim?rahesh chye? bashe az farda ... shabet bekheyr aram e arumam :rose::28:
abiabi 2013-06-27 aram jan basi besyar khajl hastam...hichiiiiiiiiiiii :14: kheyli az khodam narahatam (