BBT
پسندها
555

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• مرسی ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه اس
    سلام. خیلی خیلی ممنون. عید شما هم مبارک.... البته با تاخیر!! دیگه ببخشید دیر شد.
    تغیرات بنیادی بودا
    این پسره خیلی برام آشناست
    قبلا خودت میذاشتی اینوو ؟
    دیر فرمودی عوضش کردم با یه آقا پسر خوشگل مث خودت:tonguesmiley:
    هیچی...هوینجوری... کلی کار دارم اونوقت همش اینجام...

روز خوش
    Bbt تو پروفایل هر کس که بری اون بالا تو نوار ادرس... بعد اسمش یه عدد زده که همونه شماره عضویتش
    ممنون ولی ماهی نده نه نه ماهی گیری یاد بده
    ها این کتاب ها 4 جلده intro زرد- یک قرمز- دو آبی- سه سبز.....
    بیشتر تکیه اش رو مکالمات روزانه است برای اسپیکینگ عالیه البته تلفظش امریکایی نه بریتیش... در ضمن این که مهارت های conversation رو میگه گرامر ها رو هم لا به لاش میگه... اگه خوبه خوب بتونی اینا رو بخونی راحت میتونی بری نمره 7 ایلتس رو بگیری...
    یه نرم افزار هم این کتاب ها داشت خیلی خوب بود من رو لب تاپ یکی از بچه ها باهاش کار کردم... حس میکردی تو ی همش ازت میخواست کار کنی پایان هر بخش هم فیلم کوتاه داشت که باید گوش میکردی بعد اونچه میفهمیدی رو مینوشتی میگفت دزسته یا غلطه بعد همون دیالوگ های فیلم رو تکرار میکردی صدات رو ضبط میکرد برای چک کردن تلفظ.. .الان دقیقا یادم نیست این نرم افزارش مال کدوم شرکت بود.... بذار از دوستم بپرسم بهت میگم
    یه نیگاه به قسمت ازمون های زبان انجمن بنداز
    این کتاب های انیترچنج میشه بیشتر دربارشون بگی ؟؟؟
    مرسی درباره آزمون های لازم برای دکتری و منابعشون به صورت اختصاصی اطلاع داری
    خیلی خوبه bbt کلا ادم اگه بتونه مهارت های زیادی یاد بگیره به دردش میخوره یه روزی....

برا زبان 4 مهارت اصلی داریم... ریدینگ... لسینینگ... گرامر... اسپیکینگ....
    برای گرامر هر کتابی میتونی بخونی...
    برای اسپیکینگ من اینترچنج ها رو خوندم بعدش هم که صحبت کردنه دیگه... باید یکیو گیر بیاری باهاش صحبت کنی...
    برای لیسینیگ من دارم کلیپ های مرتبط با رشته مو زبان اصلی گوش میدم... ضمن اینکه خود کتاب های اینترچنج هم قسمت های لسینیگ داره سیدی هاشو گوش میدم...
    برای ریدینگ هم هرچی گیرت میاد بخون... مقالات .. کتاب داستان و....
    من همین قد بلد بودم....
    کلا به نظرم زبان محدودیت کتاب نداره...
    برای وکب هم هر چی لغت جدید میبینی فلش کارت کن هر روز بخون... لغات 504 و لغات ضروری برای تافل هم بد نیست...
    آره ولی دقیق کسی نیست ازش بپرسم
    کارگاه چاپ لباس امروز میخوام برم ببینم یکی دو ماهی شاید مشغول شم در کنارش هم زبان بخونم
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا