bacillus.bs 2013-07-02 مرسي خوبم شماليش ميشه بهناز خَنوم جَن گوله دختر عايا؟:smilies: توي يه اهنگ شمالي خانم جان اين جوري ميگفت
مرسي خوبم شماليش ميشه بهناز خَنوم جَن گوله دختر عايا؟:smilies: توي يه اهنگ شمالي خانم جان اين جوري ميگفت
mahsa. 2013-07-01 دمت گرم داداش به این میگن تا من حالی ازت نپرسم تو نپرس که زنده ایم یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
vb2 2013-06-25 وای نه من دیگه نمی تونستم خوابگاه بمونمکارامو با استاد راهنمام ایمیلی انجام میدم واقعا خوابگاه غیر قابل تحمل شده بود واسم ایشالله به سلامتی و میمنت تموم شه
وای نه من دیگه نمی تونستم خوابگاه بمونمکارامو با استاد راهنمام ایمیلی انجام میدم واقعا خوابگاه غیر قابل تحمل شده بود واسم ایشالله به سلامتی و میمنت تموم شه
vb2 2013-06-25 من خونم والا.میرم شیفت میام .همین یکم استراحت می کنم چند روز دیگه باید پروپوزالمو بنویسم .عنوانت تایید شده؟
من خونم والا.میرم شیفت میام .همین یکم استراحت می کنم چند روز دیگه باید پروپوزالمو بنویسم .عنوانت تایید شده؟
mohana 2013-06-25 نــــــــه....مگه من تاحالا پیام ها رو خونده باشم این بار دوم باشهههه؟؟؟؟؟:dadad4: تو تایپیک گفته بودین... عجباااااا:sad: اصلا خوب کاری میکنن گیر میدن:mad_majidonline:
نــــــــه....مگه من تاحالا پیام ها رو خونده باشم این بار دوم باشهههه؟؟؟؟؟:dadad4: تو تایپیک گفته بودین... عجباااااا:sad: اصلا خوب کاری میکنن گیر میدن:mad_majidonline: