parnia
پسندها
35

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام شیواااا جونم عیدت مبارک عزیزم:28:

سلام عید تو هم مبارک!
    درسته که هرکس اختیار تصمیماتشو داره ولی اگه دلیلشو میگفتی بهتر بود!
    سلام
    عید شما هم مبارک باشه انشاالله

التماس دعا
    شیوا جون مهربونم عید توام مبارک :heart: :smiliess (8)::riz304::thanks:
    سلام شیوا ........خوبی؟ تبریک میگم....فقط چند هفته نبودما همه چی عوض شده:whistle: ...ایول کاندیدای مدیریتم شدی.....:tonguesmiley:....امیدوارم همیشه یه مدیر باشی و مدیریت کنی.دم درم که امشب نیومدی.........شبت شیک:riz304:
    قالَ الإمام المهدی(علیه السلام) : انَا خاتَمُ الاْوْصِیاءِ، بی یَدْفَعُ الْبَلاءُ عَنْ اهْلی وَ شیعَتی.
    فرمود: من آخرین وصیّ پیغمبر خدا هستم به وسیله من بلاها و فتنه ها از آشنایان و شیعیانم دفع و برطرف خواهد شد.
    دعوات راوندی: ص 207، ح 563
    سلام شیواجانم...خوبی خانوم؟؟عیدت مبارک عزیزم:riz304:
    سلام شیوا، خواهر نازنینم................ممنونم........خیلی خوشحالم کردی ...ایشالا موفق و شاد باشی.

دوست دارم خیلی زیاد

نه نمیگم.ابرو داریم خداییش.:14:بابا دو دیقه وایساده بودیم بعد امتحانمون حرف میزدیما.دفعه بعد استین بلند و با نقاب اینا میرم سر صحبتو باز میکنم:ph34r-smiley:
    ها؟نه خداییش نه.ولی اصفهان کلا خیلی بهم گیر میدن.اعصاب مارو خط خطی کردن.:p7977cujr38iyymsu8:یه بار میگن استینت کوتاهه یه بار میگن مگه نگفتیم استینت کوتاهه.دفعه ی بعد میگن شمایی که استینت کوتاهه با این استین کوتاه با دختر مردم هم حرف میزنی توو دانشگاه!!!بقیه ی گیرها رو نمیگم.اصن داغونن.جرات نمیکنی با همیت دو دیقه وایسی حرف بزنی
    همش توو دو تا تاپیک نوشتم دیگه.:tonguesmiley:قربونت خودت موفق باشی
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا