Artmis.a 2013-06-24 متشکرم:riz304::riz304::riz304::riz304: اگه باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید.خدانگهدار.
mahsa. 2013-06-24 سلام لیلایی عیدت مبارک برای همایش اومدی خبرم کن بیام ببینمت من تا حالا مهنا اوا زهرا(اش)رضاان ور دیدم خوشحال میشم ببینمت.
سلام لیلایی عیدت مبارک برای همایش اومدی خبرم کن بیام ببینمت من تا حالا مهنا اوا زهرا(اش)رضاان ور دیدم خوشحال میشم ببینمت.
BBT 2013-06-24 بر چهره پر ز نور مهدی صلوات بر جان و دل صبور مهدی صلوات تا امر فرج شود مهیا بفرست بهر فرج و ظهور مهدی صلوات نیمه شعبان مبارک:thanks: بفرمایید دهنتون رو شیرین کنین
بر چهره پر ز نور مهدی صلوات بر جان و دل صبور مهدی صلوات تا امر فرج شود مهیا بفرست بهر فرج و ظهور مهدی صلوات نیمه شعبان مبارک:thanks: بفرمایید دهنتون رو شیرین کنین
ZOT 2013-06-23 قالَ (علیه السلام) : انَا خاتَمُ الاْوْصِیاءِ، بی یَدْفَعُ الْبَلاءُ عَنْ اهْلی وَ شیعَتی. فرمود: من آخرین وصیّ پیغمبر خدا هستم به وسیله من بلاها و فتنه ها از آشنایان و شیعیانم دفع و برطرف خواهد شد. دعوات راوندی: ص 207، ح 563
قالَ (علیه السلام) : انَا خاتَمُ الاْوْصِیاءِ، بی یَدْفَعُ الْبَلاءُ عَنْ اهْلی وَ شیعَتی. فرمود: من آخرین وصیّ پیغمبر خدا هستم به وسیله من بلاها و فتنه ها از آشنایان و شیعیانم دفع و برطرف خواهد شد. دعوات راوندی: ص 207، ح 563
mohana 2013-06-23 آها....قضیه پیچیده شد.. تو هیچ سایتی توضیحی نداده؟؟ نمیتونی بیشتر تو یخچال نگه داری هروقت مهسا اومد بپرسی ازش؟
آها....قضیه پیچیده شد.. تو هیچ سایتی توضیحی نداده؟؟ نمیتونی بیشتر تو یخچال نگه داری هروقت مهسا اومد بپرسی ازش؟
mohana 2013-06-23 لیلا جونم من آخه تا حالا ژله بیسکوییت امتحان نکردم ک...مهسا بانو گذاشته بود... تا حالا ک ژله درست میکردی تونستی از قالب درآوردی؟
لیلا جونم من آخه تا حالا ژله بیسکوییت امتحان نکردم ک...مهسا بانو گذاشته بود... تا حالا ک ژله درست میکردی تونستی از قالب درآوردی؟
mahsa. 2013-06-23 لیلایی میترسم کره دوباره اب شه اول با اب معمولی امتحان کن گلم نشد بعدش مجبوریم اب جوش بیاریم کی بیام بخوریم؟
لیلایی میترسم کره دوباره اب شه اول با اب معمولی امتحان کن گلم نشد بعدش مجبوریم اب جوش بیاریم کی بیام بخوریم؟