TUMS
پسندها
187

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• عیدتون مبارک...میخواستم یادآوری کنم برای قرائت فقط تا فردا فرصت هست. لطفا تا ظهر بهم خبر بدین ...مرسی
    خوب اشکال نداره ،دیگه چیزی نمی گم ،
    اینجا نزدیک وقت نمازه .التماس دعا.
    سلام
    در اینکه بعضی بچه ها از سر ناراحتی رفتار غلطی دارن شکی نیست و توجیهی هم نداره ،ولی نوری به چیزی توهین میکنه که همه هستی ماها هست (عقایدمون ).
    توهین همش گفتن : الفاظ بد نیست ،بدتر از اون شکلی هست که فرد با ژست متفکر به تمسخر دیگران بپردازه.
    اینکه اون جواب نداده شاید برای اینه که میبینه ما خودمون به جون هم افتادیم و این لذت داره براش ،هیچ فکر مثبتی نمی تونم در موردش داشته باشم.
    اون بسیار نرم با کلمات بازی میکنه و با یک ادبیات شیک ما رو مورد بدترین توهین ها قرار میده ،ولی چون کلماتش از جنس توهین های معمولی نیست بدون اینکه خودمون عمق فاجعه رو بدونیم،توهین هاش رو تحمل می کنیم.
    امیدوارم نخوایین بخاطر حرفای ایشون ، کسایی رو کنار بگذارین که وقتی که بخواییم خوب نگاه کنیم ،فقط از دل پاکشون و صداقتشون هست که نمی تونن فیلم بازی کنن و با کلمات بازی کنن.
    اگر چه هممون باید بدونیم که اینجور موقعه ها هست که باید هوای همدیگه رو داشته باشیم .
    بهتون حق می دم که از راه برسین و ببینین ،چند نفری دارن به یک نفر ظاهرا به بدترین شکل اعتراض (و به زعم شما توهین )می کنن و شکه بشین ولی آیا یک لحظه به این فکر نکردین که اینا رو من مدت هاست میشناسم ،چی شده که اینطوری میکنن؛شاید توقع من از شما زیادی هست در این صورت عذرخواهی می کنم.
    سلام
    چند جایی گفته بودین که خیلی بده که به کسی بگی برو گم شو و ...
    همون موقعه که اینا رو می نوشتم ،حواسم بود که نگم : برو گم شو ولی عمیقا دوست دارم که بره و تا زمانی که این رفتار رو داره بر نگرده .
    چطور شما به اون حق میدین با هر زبانی با ما صحبت کنه ؟ شما به تاپیک بی حجابی اون سر زدین ؟
    شما هرگز جای اون نیستین ،چون خودت یک آدمی نیستی که با حرفات دیگران رو آزار بدی و لذت ببری ،این آدم با تمسخر که بدترین شکل توهین همراه با تحقیر هست حرف میزنه ،به آسونی قرآن رو در حد افسانه های طوی بازار پایین میاره ولی این کار رو زیرکانه اول با یک تعریف شخصی از افسانه ذهن شما رو آماده میکنه و بعد که خیلی آروم ادامه میده که قرآن یه افسانه آموزنده هست مثل کتابای توی بازار.

مهربونی و رقت قلبتون ستودنی هست ،ولی نباید خرج هر کسی بشه.
    ممنون.امیدوارم ...ولی اگه نشد هم من کار خودمو انجام میدم.:D
    یعنی به خاطر کمبود بودجه طرح های تحقیقاتی رو رد می کنن؟
    :dadad4:
    آهان که اینطور.ممنون از اینکه پاسخ دادین.والا هنوز معلوم نیست شاید یاشیم شاید نباشیم :).فعلا منتظرم.
    سلام ایمونو جان حالتون خوبه؟!
    اولا چون علوم آزمایشگاهی هستین دوما چون ایمونولوژیست موفقی هستین.سوما مطمینم خیلی اطلاعاتتون بالاست و دوس داشتم باهاتون ارتباط داشته باشم که اگه یه وقتی سوالی داشتم ازتون بپرسم ::).البته اگه اشکالی نداره و اذیتتون نمیکنم
    یه سوال داشتم شما در مورد ایمونولوژی قلب چییزی میدونین.دوستانتون وو یا اساتید روش کار کردن؟!چون جدیدا بهش علاقه مند شدم و میخوام اه دا بخواد روش ک:rolleyessmileyanim:ار کنم.ممنون میشمت
    ایمونو جان
    برو اون مطلبی که دیشب برام پست کردی رو یکبار دیگه بخون، اگه از روی احساسات کامل نبود، درست،

آیا کسی که میخواد بگه مشکل از مسلموناست نه اسلام، باید بگه
    "قرآن مایه عقب ماندگی مسلمانان است نه پیشرفت چرا که افسانه ها و نوشته های افسانه ای آن نیروی اندیشیدن در واقعیت ها را از مسلمانان گرفته و آنها به یک رشته از فکرها و خیالات سرابگونه فرو برده است

قرآن خشونت و جنگ و دیگر کشی را تایید می کند

پس برای عقب مانده نگاه داشته شدن مسلمانان همون مطالب علمی قرآن کفایت می کند ! "

دیگه با وجدان خودمون صادق باشیم دیگه!
    سلام
    شما همچنان هم استانی مهربون و خوش قلب ما هستی و خواهی بود و چیزی از احترامم نسبت به شما کم نشده .

امیدوارم شما هم در مورد ما زود قضاوت نکنین.
    مثال خوبی زدید،
    من موندم تو کار خلق الله،

چی خوبه؟ چی مهمه؟ چی فدای چی بشه ارزشمنده؟ برادر خوبم یکمی به اینا فکر کن،

من اگه به مقدساتی که واسه شون حسین (ع) و علی (ع) و هزاران نفس پک دیگه، شهید شدند، فحش بخورم عین خیالم نیست،

من برای افرادی ارزش قائلم که برای خدا ارزش قائل باشند،
    وقتی به قرآن هرچی خواستی بگی بعد گردنکشی کنی، اصلا دور از مردانگی و انصافه که با این فرد با ملایمت رفتار کنی،

شما هم شک نکن، هرجا که دیدی ، من به اصل اسلام دارم توهین می کنم، بهم بگو، چرا ناراحت بشم،
    عزیز من ایمونو جان
    اگه من قصدم جلب تایید دیگران بود، خودت می دونی صد تا تاپیک می تونم بزنم که پرطرفدار باشن، نه اینکه از خودم تعریف کنم، تا الان هم نکردم، نه، منظورم اینه که راه و رسم کسب لایک و اینجور اراجیف رو بلدم،

ولی بدبختانه و یا خوشبختانه یکسری دغدغه ها توی ذهنمه، که نمی دونم چطوری باید بگمشون، شاید مشکل از منه،
    ولی خوب شد، درسهای زیادی گرفتم از این تاپیک،
    نه ما کاری نداریم به این چیزا :whistle:داریم عایا!!!

ای بابا من امتیازی که دادم امضاهم زدم که !!نوشتم بابا برقی ....دفعه ی بعدی انگشت می زنم!معتبر تره !!:p
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا