A
پسندها
107

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• واییییییییییی ،خدا رو شکر شما اینجایین.
    ادمین جان یه سری به اینجا بزنین.
    مگه بزرگتری شما یه سری حرفا رو تمومش کنه.
    سلام ادمین عزیز
    ایشالا همیشه سرزنده و شاد باشی .
    ی سوال؟
    شهریه شبانه واسه رشته اقتصاد بهداشت چند میشه؟
    علوم پزشکی وام میده؟
    سلام ادمین عزیز
    البته به تدبیر و شخصیت شما اطمینان دارم ولی زمانی که میفرمایین برین اینجا و با ایشون پرسش و پاسخ داشته باشین ،احساس می کنم هیچ کدوم از اون چیزایی که گذشته رو نخوندین .
    اگر ایشون اهل بحث منطقی و احترام و ادب در بحث بودن ،مطمئن باشین هیچکس با اون الفاظ باهاشون صحبت نمی کرد ،اینجا گاهی دوستان کلا حجاب رو (بعنوان یک مثال و چیزی که بشدت بهش حساس هستم)نفی کردن ،یادم نمیاد کمترین توهینی کرده باشم و حتی گاهی بحث هم نکردم (چون ریشه قضیه رو چیز دیگه ای میدیدم ) اما این آقا صرفا با تمسخر و توهین (به روش خودش ) رفتار میکنه .
    نمی دونم چرا می خوایین باشه ولی امیدوارم لا اقل قدر ادب و احترامی رو که شما براش قائل شدین بدونه.
    خواستم بگم به عنوان ادمین سایت جوابتون در تاپیک اخراج بر اساس شرایط و قوانین منطقی و درست بود.
    مرسی
    ادمین خیلی جالب جواب دادین
    ممنون:riz304::riz304::riz304::riz304:
    سلام ادمین جان. حالتون خوبه؟:rose: j,ksjdk تونستین مشکل تخمین رتبه منو متوجه بشین؟؟؟ :65d6a5d6s:
    جند نفر که اعتراض کردن که نمیشه دلیل !!!!!!!(منظورم بستن تاپیک پاتوق آقایون)
    شما خودتون هم اگه بررسی میکردید بد نبود
    به هر حال دیگه مهم نیست
    ممنونم که جواب دادین:rose::rose:
    ممنون جواب دادی.ولی خودمونیم خیلی از تاپیکا با همین مفاهیمه.نه فقط چنتا تاپیک.حالا به هرحال اینکه بسته شد.ولی خداییش قشنگ نیست که یه سری بیان مثل بچه ها چقلی کنن و ...به هر حال گذشت دیگه.:riz277:
    سلام اقا ادمین :ad54ad:

خوبین؟

موفق باشین:ad54ad:
    سلام..
    بی زحمت هروقت بیکار شدین میشه بگین چرا من قسمت یادداشت کاربری و نمیبینم؟؟؟
    الان دیدم جوابم رو واسه خودتون نوشتین .:tonguesmiley:
    147 تا پیغام؟:whistle:
    خدا قوت ،صبر ،چشم قوی ،دست سریع جهت تایپ و خلاصه هرچی نیرو داره؛ با هم بهتون بده انشالله.
    داداش من شما چت باکستو که بستی پاتوقم که میشه اسپم پس ما کجا دور هم جمع بشیم اگه کلا تجمع بیش از یه نفر ممنوعه دست جمعی بریم افق که شما هم از دست ما راحت بشید!
    لطفا هرچه سریعتر پیگیری کنید!
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا