am-ml
پسندها
171

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام لیلا خانوم
    ممنون بابت پیامای زیباتون
    اگر دقت کرده باشین من خودم را کمتر از اونی میبینم که بخوام در مورد کسی حکم بدم چون اونی که حکم میده خداست و هیچ وقت در مورد کسی حکم نخواهم داد
    من با شیوه برخورد مخالف بودم وگرنه من خودم هم مخالف بعضی از حرفای نوری بودم اونجایی که گفتن قرآن افسانه است و خودم هم ازش توضیح خواستم .. . .
    گفتم قرار نیس به کسی که نمیشناسیم توهین کنیم شاید در نزد خدا او از ما عزیزتر باشد
    پیامبر که الگوی حسنه هست آیا به دشمنان خودش توهین میکرد ؟!!!! قضییه اون مرد که کثافت بر سر پیامبر می ریخت توهین از این بدتر .. . .پیامبر به عیادتش رفت!!!
    التماس دعا داریم.

مرسی عزیزم
    ولی واسه وزارت علوم اینجوریه ک پردیس با شبانه فرق داره
    پردیسا بین المللیه ولی شبانه دولتیه؟
    سلام لیلا خانمی؟
    خوبی؟
    عزیزم
    ی سوال؟
    شهریه شبانه رو من از کی میتونم بپرسم واسه رشته اقتصاد بهداشت؟
    علوم پزشکی وام میده؟
    سلام لیلا جان..........خوبی خواهر گلم؟ ممنونم.........خیلی لطف کردی ببخش که نتونستم روز تولدت در کنارت باشم و از واریا پیاممو رسوندم.......خیلی خوشحال شدم و خیلی دوست دارم و همیشه به یادتون هستم ولی اونقدری این روزا سرم شلوغه که دیگه نمیتونم بیام نت ولی جویای احوالتون از بچه ها هستم..........دوست دارم....موفق باشی

سلام لیلا خانوم:sad::bunnyearsmiley:
    من این نوع رفتار را نمی پسندم همین. . . . .
    منم هر جا دیدم جناب نوری خلاف اعتقادات من حرف میزنه جلوش وایسادم و مخالفت کردم
    فقط دیشب بعضی از دوستان خیلی بد حرف زدن به گونه ای که اون حرفم که گفته بودم اینجا یک محیط انتخابی از افراد با درک و شعور بالاست پس میگیرم اشتباه میکردم
    دیشب خیلی از افراد را شناختم که کورکورانه تقلید میکردند اونم با الفاظ بسیار بد و زننده .. . .
    سلام am-ml جون می خواستم واست گل بفرستم اشتباهی به آقا فرزاد فرستادم:sadsmiley:
    :riz304: :riz304::riz304:
    اگه توجه کرده باشین داره یه هدف هایی رو دنبال میکنه ا حرفاش ... که خیلی بده هدفش ... بله ... ما وظیفمون رو انجام ایدم در حد خودمون ... اما بعضیا خیلی کورکورانه دارن نظر میدن ... منم سعی میکنم دیگه پست نزارم
    ان شالله...
    برو عزیزم...خدا نگهدارت:smiliess (10):
    حتما همینطوره...اون دونفر برای من خیلی عزیزن......
    اما...
    نه هیچی...بی خیال...من دیگه گنجایش این همه غصه رو ندارم......
    آره دیدیییییییی؟؟؟؟؟اصلا انتظار همچین حرفی و از دوستام نداشتم!!!
    همیشه وقتی دارم چیزی میگم یا مینویسم معیار و ناراحتی خودم میدونم..ینی میگم ببین اگه همچین چیزی و کسی ب خودت بگه چ حالی میشی...
    مواظبم همیشه...
    اما دیگران اصلا براشون مهم نیست....این من و ناراحت میکنه... ک ارزشی براشون ندارم.......
    لیلاااا...سلاااام...همین الان خواستم بیام هاااا:thanks:
    ممنونم... برخلاف دیروز امرزو حالم خوبه خداروشکر
    شما خوبی؟سلااامتی؟:28:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا