Artmis.a 2013-06-23 سلام عزیزم ولادت صاحب امر حضرت مهدی(عج) بر شما هم مبارک باشه.:riz304: شرمنده که وقت نکردم بیام تولدتو تبریک بگم. انشاالله به آرزو های قشنگت برسی.
سلام عزیزم ولادت صاحب امر حضرت مهدی(عج) بر شما هم مبارک باشه.:riz304: شرمنده که وقت نکردم بیام تولدتو تبریک بگم. انشاالله به آرزو های قشنگت برسی.
economic 2013-06-23 سلام عزیزم خوبی؟ ی مدت نبودی؟؟ کنکور خوب بود؟ واقعا اون موقعا خیلی زحمت میکشیدی تو تاپیک؟
arezoo90 2013-06-23 سلام زهرا جونم تولدت مبارک خانومی :thanks: عیدتم مبارک:thanks: انشالله به ارزوهای خوشگلت برسی :heart:
سلام زهرا جونم تولدت مبارک خانومی :thanks: عیدتم مبارک:thanks: انشالله به ارزوهای خوشگلت برسی :heart:
parnia 2013-06-23 روز تولد انسانها در هیچ تقویمی یافت نمیشود ، چرا که فقط در قلب کسانی است که به آنها عشق میورزیم . . . عزیزم تولدت مبارک . . .
روز تولد انسانها در هیچ تقویمی یافت نمیشود ، چرا که فقط در قلب کسانی است که به آنها عشق میورزیم . . . عزیزم تولدت مبارک . . .
asal 92 2013-06-23 سلام عزیز دلم قشنگم ملوسم تولدت مبارکااااا :thanks: عید خودتم مبارک گلم دلم واسه همتون تنگیده خیییییلی
سلام عزیز دلم قشنگم ملوسم تولدت مبارکااااا :thanks: عید خودتم مبارک گلم دلم واسه همتون تنگیده خیییییلی
akhbar 2013-06-23 خواهش عزیزدلم.منم خوشحالم که دوست خوبی مثل تودارم.البته1جورایی هم دوستمی و هم خواهرخوبم:28: هم عیدت و هم تولدت هردو مبارک:riz304:
خواهش عزیزدلم.منم خوشحالم که دوست خوبی مثل تودارم.البته1جورایی هم دوستمی و هم خواهرخوبم:28: هم عیدت و هم تولدت هردو مبارک:riz304:
AWWA 2013-06-23 سلام عزیزم...قبول حق باشه ان شاءالله.حتما تو ختم بعدی هم بهت خبر میدم. عکسی که اینجا و تو تاپیک گذاشتی خیلی قشنگ بودن...مرسیییی:riz304: پیشاپیش عیدتم مبارک:rose:
سلام عزیزم...قبول حق باشه ان شاءالله.حتما تو ختم بعدی هم بهت خبر میدم. عکسی که اینجا و تو تاپیک گذاشتی خیلی قشنگ بودن...مرسیییی:riz304: پیشاپیش عیدتم مبارک:rose:
mehran35 2013-06-23 سلام فکرنکنی تولدت یادم نیس از شلوغی شیفتام وقت سرخاروندن ندارم! پس تبریک ناچیز منو بپذیر! ایشالا صدوبیست ساله بشی!
سلام فکرنکنی تولدت یادم نیس از شلوغی شیفتام وقت سرخاروندن ندارم! پس تبریک ناچیز منو بپذیر! ایشالا صدوبیست ساله بشی!