waria
پسندها
44

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام عزیزم.............ممنونم....نگرانت بودم........مواظب خودت باش:heart::riz304:
    ممنون خواهریم.....چشم حتما:28:
    خوب کاری کردی...
    سلام واریا.....خوبی؟ نیستی عزیز دل خواهر...............کوجایی دلم برات تنگ شده .دو روز اومدم انجمن که روی ماه همتون رو ببینم و خوشحال بشم که شما نیستی.هر جا هستی خوش و خرم باشی......دوست دارم ......مواظب خودت باش
    مهسای من.....مهسای ناز من.....یکی ی دونه ی من....عزیز دل شیوا....اخه نمیدونی که چقد دوست دارم که.....

عیدت مبارک...:heart::heart:

مهسا اسم اون چیزم بعد بهم بگو....:ph34r-smiley:
    سلام عزیز دلم
    عید مبااااااااااااارک:28:
    قالَ الإمام المهدی(علیه السلام) : انَا خاتَمُ الاْوْصِیاءِ، بی یَدْفَعُ الْبَلاءُ عَنْ اهْلی وَ شیعَتی.
    فرمود: من آخرین وصیّ پیغمبر خدا هستم به وسیله من بلاها و فتنه ها از آشنایان و شیعیانم دفع و برطرف خواهد شد.
    دعوات راوندی: ص 207، ح 563
    ما بلندترین تاریکی (شب یلدا) رابهم تبریک میکوییم اما از کنار بلندترین روشنایی (اول تیر) براحتی میگذریم..
    روشنایی روزهای عمرت بلند همچو اول تیر...
    آخه مدیر جون تو پاتوق که اسپم معنی نداره بخای پاکش کنی مگه این که کلا بخاین امید مارو ازمون بگیری و درشو تخته کنی که اون موقع میریم معتاد میشیم وبه جای تاپیک شبا تو جوی میخابیم دلت میاد نه اصلا دلتون میاد؟
    نه آبجی خانوم میر ما آدم فروشی تو ذاتمون نیس همه دوستام از خودمم بهترن شما نگران نباش چون همه آتیشا رو خانوم ها به پا میکنن جایی که نباشن همه چی آرومه البته دور از جون شما بالاخره مدیری چشم مایی!
    سلام آبجی خانوم حالام که سری به داداشت زدی اومدی تهدید کنی؟ بابا دم شما گرم!
    خواهر من ما از اون دستش نیستیم خودمون پاک دنیا اومدیم چهارتاجوون دور هم جمع شدیم پسته وتخمه میشکنیم بده؟
    چرا كم مياي؟كلاست بالا رفته ها مديريت عزيز:p7977cujr38iyymsu8:
    قربونت،دل منم همينطور:heart:
    روز چپ دست ها شهریوره فک کن...حواسم هس:28:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا