A
پسندها
115

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام دوست خوبم..........ممنونم......خیلی لطف داری.....دوست دارم ........مواظب خودت باش

دوست یعنی اون جمله های ساده و بی منظوری که میگی و خیالت راحته که ازش هیچ سوء تعبیری نمی شه.

دوست یعنی یه دل اضافه داشتن برای اینکه بدونی هر بار دلت می گیره یه دل دیگه هم دلتنگ غمت می شه.

دوست یعنی وقت اضافه ... یعنی تو همیشه عزیزی حتی توی وقت اضافه.

دوست یعنی تنهایی هامو می سپرم دست تو چون شک ندارم می فهمیش ...

دوست یعنی یه راه دو طرفه٬ یه قدم من، یه قدم تو ... اما بدون شمارش و حساب و کتاب.

دوست یعنی من از بودنت سربلندم نه سر به زیر و شرمنده.
    خواهش میکنم آبجی گلم 150 صفحه یه روزه تایپ کردی ؟ خیلی فعال شدی ها بگو برات یه اسپند دود کنم:4d564ad6:
    هههههههه فکر کردم چی شده میگه یه تیکه متنی رو تو ورد تو حافظه موقت سیستم هست میخایی بمونه یا نه یعنی این متن رو بشه تو نت پد پیست کرد مهم نیست تو yes بزن
    سلام وای وای دارم از خستگی میمیرم تو خوفی ؟
    مرسی اگه تو خوب باشی منم خوبم :auizz3ffy9vla57584x
    روز جوان هم مبارک
    پیشاپیش نیمه شعبان مبارک آرام گلم دلم برات تنگه خواهری

salam azizam...na golam tamom nemishe..tamumesh mikonam.. vagana kar baraye tahghigh zyad dare..man zarbolajaleye bayad tamom konam bana be dalayele shakhsim :((..ishala har chi kheyre pish byad azizam..moragheb khodet bash azizam..
    جوانان ، اراده ای سترگ دارند و دل هایی دریایی و بزرگ ؛ که می توانند در آرامش سر سبز عشق ، نیکی ها و زیبایی ها را بسرایند و دری به خانه خورشید بگشایند .
    روز جوان مبارک:riz304:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا