nutgirl92
پسندها
10

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• نامحسوس؟؟؟؟ این خیال خامو از سرت بیرون کن چون پسرا خودشون یعک هفت خطین که نگوووو!!!! تا تو بگی"ت" اونا تا تبریز رفتن و برگشتن... ما بچه ی شطوم یه مار هفت خطوم:25r30wi:
    نخیر مردی که به ریشش خنده ها سر میدهند... اینطور که بوش می آد تو زندگیت سر شوهر جانو شیره میمالی خففففففففففففن
    چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:New (6):

againقهر i am

دیگه قول نمیخورم قاقا نونوچه هم بیاری آشتی بی آشتی...
    بابا معدن اعتماد به نفس......... په مواظب پاشنه ی در باشین که شاهزادگان با اسب سفید درش خواهند آورد:rolleyessmileyanim:

خوب حالا که قول دادی آشتیییییییییییییییییییی:)))))))
    چه دلقکی؟؟؟!!!؟؟؟ وقتی همه ازت انرژِی میگیرن این شد دلقک؟؟؟؟‌ قهرم باهات:j58r36j3gcr4suxymup

آره واقعا خوشگله مثه اینکه بنده خدا سشوار گیرش نیومده... حتما بهش بگو شامپو نرم کننده ای اتویی چیزی بزنه شتر با بارش گم میشه اون تو... میمونه رو دست باباش هاااااااااااا گفته باشم:tonguesmiley:
    میگم ننه اگه اینجوری باشه واقعا معرکست خوش به حال خودت و مامان و بابا و فک و فامیل و رفقا پیش تو بودن حتما کرکر خندس... مرحباااااااااااااااااااااا

ولی خوب پیچوندی ما رو اکشال نداره....
    عجببببببببببببببببب!!!!!!!!!!!! مگه بالاش ننوشته Nr1؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه زود فراموش شدم:sad:!!!!! یا اینکه آهان جنابعالی پیر شدی مشکل حافظه داری:whistle: ... دختر مشکلت حاد شده ها چاره ای بیاندیش از این به بعد باید بهت بگیم ننه نوتی:25r30wi:

در ضمن آواتار قبلی تو خیلی خوبتر بودا همینکه الان عکس شخصیت کردیش... من خیلی دوسش دارم این خندش به آدم انرژِی میده تو چهرش اصن غمی نیست همینجور انرژیه که فوران میکنه... این جدیده چیه با اون موهای وز وزیش کمانشو نیگاااااااااااا....

شوخی بودا اینم خیلی خوشگله...
    سلام نوترگرل از بچه های بهشتی هستی؟
    ولی چه شانسی آوردی که زمان شما استاد فیزیوتونو عوض کردن بچه های دوره ما هنوز فیزیو هاشون مشکل داره.
    من که استرس اولم تو آزمون امسال فیزیو بود.
    بر چهره پر ز نور مهدی صلوات بر جان و دل صبور مهدی صلوات
    تا امر فرج شود مهیا بفرست بهر فرج و ظهور مهدی صلوات

نیمه شعبان مبارک
    بفرمایید دهنتون رو شیرین کنین
    مبارکه کجا انشالله موفق باشی پس برم بخابم خیالم راحت شد
    سلام میگم شبا تو سایت چی میدن همه هستید دلار رایانه ای شاید
    سلام عزیزم ، مرسی تو خوبی؟
    هستم ، میام سر میزنم ولی حسش نیس تو تاپیک ها فعالیت کنم
    یه کم این روزها سرم شلوغه ، خونمون تعمیرات داریم
    zaman kam tulani rah deraz kutah ,in rah bayad tey beshe be behtarin vajh.kasi ke khub talash kone piruze . . . In ye ghanune mamulan
    harchand age raghib ham budim dar har hal bord ba man bud.vali khob hamun behtar ke emsal hatman ghabul beshi.ha ha
    na enshala! Aslan alaghe nadaram to raghibam bashilotfan hamin emsal ghabul sho.khahesh mikonam!
    bezan dast ghashangaro be eftekharesh ! Ahsant.karet doroste vaghean.enshala phd
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا