mf2009
پسندها
91

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• آره دیدم.........مبارررک باشه..............:bunnyearsmiley::auizz3ffy9vla57584x
    به خودم میبالم که در این عصر یخی ، دوستی دارم که دلش آینه ی خورشید است....

سلاااااااااام...ممنون داداشیی من.... :thanks:

عیدت مبارک :bunnyearsmiley:

هههههه برد تیمتم تبریک میگم :a2d3:
    :bunnyearsmiley:زیبایی زندگی اینه که ندانی ودعایت کنند نبینی ونگاهت کنند نشنوی وصدایت کند....
    نه داداشی همه رو که امروز تایپ نکردم.....از قبل هم بود،هههههههه ولی کلی امروز تایپ کردم،چشمام در اومد دیگه.......:painting:
    وای مرسی داشتم سکته میکردم فکر کردم 150 صفحه زحمتم پرید.......:smiliess (13):

مرسی....خیلی کمکم کردی مثل همیشه مهندس...خیالم راحت شد،نمیدونستم چیکار باید کنم :1dco2x0p1lilzhfpg1t

شب بخیر :rose:
    ورد رو بستم بعد از اینکه سیو کردم ولی مینویسه که
    you placed a lage amount of text on the clipboard
    Do you want your text to be available to other aplications after you quit word

yes بزنم یا No?
    یعنی سیو نمیشه؟:shocked:
    مرسی داداشی.....ممنونم...مهربونی از خودته :bunnyearsmiley:
    راستی میدونستی داداش گلم جزو ترین های سایت شده؟ !!!:auizz3ffy9vla57584x

یه نگاه به تاپیک لزگی بندازید! به نظر من mf2009 مفیدترین، با استعداد ترین، دلسوزترین و مسولیت پذیرترین فرد سایته! و البته مهربون ترین..... :thanks::28:
    خشته نباشی :bunnyearsmiley:..........ایشالله که همیشه سلامت باشیییییییی :painting:

منم خوفم،مرسی.... :ad54ad:
    سلااااااااااااااااام.....حاااااااال شمااااااااااااا،خوفی؟ :ad54ad: خسته نباشی داداشی گل....بیمارستان خوب بود؟ :riz304:
    سلام خوبی زبان شروع کردی برنامت چیه من کم میام اما زبان دوست دارم اگه کار گروهی بود منم هستم موفق باشی
    سلام..... آره خوبم مرسی داداش گلم....فقط میتونم بگم برام دعا کن،محتاج دعای دل پاکتم....:riz304:

تو خوفی؟ :tsimuzpzwoap1t9y3o7
    سلام جوجو عزیز

چلا منو از لیست دوستات حذف کردی گلی؟:smiliess (5):
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا