A
پسندها
107

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• راستش الان که نمی تونم انجام بدم
    صندوق پیام ها 147 تا پیغام داره که باید یکی یکی جواب بدم اشکم داره در میاد
    فرمایش شمار رو بعدا چک می کنم
    حالا که تشریف دارین ،اینا رو هم ببینین.(خیلی وقته فرستادم -باز زیر دست و پا مونده )

سلام رئیس کل
    تو قسمت فعالیت دوستان ،اسم تاپیک ها رو نمیزنه .؟ بجاش یه چیزی به انگلیسی نوشته؟
    استایل اون یکی هم نیاز به اصلاحات داره .(یاد آوریش که اشکال نداره،داره؟)
    نمیشه دوباره تاپیک ما بیاد سر جاش
    سلام بنده هم میخواستم علت رو جویا بشم ما که پسرای خوبی بودیم خو
    چرا تاپیک اقایون حذف کردین چیز بدی توش نبود که ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مهم نیست کاری که نمیبایست میشد شد.
    ممنونم سرتون شلوغ دلگیر نیستم .
    روز جوانم بهتون تبریک میگم.
    سلام...
    ادمین گرامی خسته نباشی ممنون از قالب جدید

روز جوان بر شما هم مبارک
    سلام. خسته نباشید. من تو تخمین رتبه ثبت نام کردم ولی میخوا وارد شم أرور میزنه و مینویسه : عکس وارد شده بطور صحیح وارد نشده است. میشه کمکم کنین؟ ممنون میشم
    دیدم بچه ها روز جوان رو به شما تبریک گفتن .:21:
    شما رو شکل بابا ها می بینم ولی الان که سنتون رو نگاه می کنم :25r30wi:

تبریک میگم ،انشالله جوانیتون از اینی که هست پربارتر باشه و هر روز موفق تر باشین.
    سلام ادمین جان
    خوبی ؟:riz304:
    میشه بپرسم چرا تاپیک ما حذف شد
    اگر جواب بدین ممنون میشم اگر هم جواب ندین اشکال نداره ادمین هستین دیگه !!!!!
    نه توهینی نه حرف خاصی ، نه مسخره ای بود هیچی نبود فقط داشتیم خاطراتمون را مرور میکردیم. .. .
    ادمین جون نکنه میخای مارو جلو خانما ضایع کنی چهار جوون دور هم داشتیم زتدگیمونو میکردیم! چرا آوارمون کردی؟
    ادمین جان تاپیکو چرا نابود کردی.تاپیک مشابه زیاده خداییش.مثه تیپ نفر قبلیت چطوریه و....اینطوری باید همه ی تاپیکارو ببندی.نه توهینی نه حرف خاصی زده نمیشد.حالا اگه دوس داشتی یه دلیلی بیاری ممنون میشم اگه تریپ دیکتاتوریه که دیگه هیچی پس:dadad4:
    واقعا ممنون که اصلا به پیامم اهمیت ندادین ..............................لطف کردین.
    بدرود......
    سلام جناب ادمین عزیز
    هرچقدر گشتم نتونستم در قسمت دانلود سوالات آزمون ها ، رشته ارشد مشاوره مامایی رو پیدا کنم.:smilies-azardl (181
    لطفا زحمت بکشید و نمونه سوالات را در سایت قرار بدین
    ممنون
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا