abiabi
پسندها
0

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام آبی آسمون خودم...خوبی آجی؟
    فدای تو بشم من.....خدا نگهدار و همراه تو هم باشه عزیزم...خیلی دوستت دارم....امیدوارم که همیشه موفق باشی دوستم...

آجی من امروز درس نخوندم....رفتم بیمارستان نمونه گیریم تموم شد فعلا....برای پایان نامم خیلی نگرانم....خیلی دیر شده کارام!برام دعا کن! از یه طرف هم که کنکور و آزمون زبان!

خداااااااااااایااااااااااااااااااااا کمکمون کن! :riz304:
    آجی کاش نزدیک بودی خودم کتابمو میدادم میخوندی :rose:
    سلاااااااااااااااام آجی خوشگلممممم.خوفی؟
    هههههههه کوشولوی توپولو (بر عکس آواتارمم،بزرگ لاغرو ام!:tonguesmiley:) کل صبح رو زبان خوند بالاخره! :4d564ad6:

اشکال نداره عزیزم......انشالله زودتر درست میشه......برای منابع برو دانشگاهیی که این رشته رو داره،با بچه هایی که قبول شدن صحبت کن...

ذوستتت دارمممممم زیاااااد
    آجی جون اولین ریدینگ من درباره american indian tribs هست! البته اگه فایل پی دی اف داری نگران نباش،همونه...فقط ترتیبش فرق داره.....حالا برای اطمینان فردا برام میلش کن اگر خواستی تا ببینم....

فعلا من برم سروین جونمممم.شب بخیر عزیززززززززم
    اشکال نداره آجی جون...منم مثل تو...قول بدیم بیشترش کنیم...

برای من اولش که لیسنینگه.....:smiliess (11):
    سلام آبی آسمونم....

ساعت 10:15 یه کوچولو زبان خوندممممم....

هنوز حواسم به سوالی که پرسیدی هستا گلم ولی فعلا اون کسی که mche رو شرکت کرده رفته شهرستان شهرشئن که ازش بپرسم...شمارشم ندارم...اومد برات حتما میپرسم خانومی.......
    قبول باشه عزیزم:28:....حتما تو ختم بعدی هم خبرت میکنم. از ختم 72 تن خبر داری دیگه آره؟
    سلام سروین عزیزم.
    عید شمام مبارک دوست جونم.:28:
    سلام عیدت مبارک...میخواستم یادآوری کنم برای قرائت فقط تا فردا فرصت هست. لطفا تا ظهر بهم خبر بده ...مرسی عزیزم

مرسی آجی جونم عید شمام مباااااااااااررررررک :riz304:

امروز 0 ساعت :ph34r-smiley:
    سلام سروین خانم آبی....خوبی؟

سروین جونم شاید شب نشه بیام گزارش بدم ،گفتم الان بگم که ای داد بر من! من امروز هم درس نخوندم، از دیروز موندم خونه مادر بزرگ درس هیشی نخوندم :14:
    سلام ساعت 11:23 هههههههه خونه مادر بزرگ...نخوندم.....:14: ولی خوب یه سری از کارای تایپی پایان نامه رو انجام دادم
    میسی آجی جونم......... ایشالله که همیشه موفق باشی

هنوز نرفتم دانشگاه گلم..هفته دیگه میرم حتما میپرسم برات عزیزم....

وای خوش به حالت که تموم میکنی....من فعلا دارم نمونه جمع میکنم...تاژشم هنوز بودجه ندادن که کار عملی رو شروع کنم :13:

ایشالله موفق باشی عزیزم..شبت بخیر دوست جونی خوب خودم:ad54ad:
    فدای تو آجی جونم....برای من شاید آبان ماه اگر خدا بخواد! برام دعا کن!
    تو چی سروین جونم؟
    سلام آجی جون.خوبی خوشگل خانمی؟ چه خبرا؟

باشه آره حالا بخون از روی همون....منم کم کم دارم میخونم :thanks:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا