TUMS 2013-06-18 ممنونم مهسا جان:riz304: اگر چه فاصله بسیار محبت همچنان باقی است. . . چشم خودتون نیست که احیانآ؟!!!!
reza.n 2013-06-18 اوه که اینطور.حالا عیبی نداره.ایشالا پس این ترم جبران میکنی اساسی.حالا معدل خیلی هم مهم نیست.میخای چیکارش کنی.البته تو درستو خوب بخون به هرحال:riz304:
اوه که اینطور.حالا عیبی نداره.ایشالا پس این ترم جبران میکنی اساسی.حالا معدل خیلی هم مهم نیست.میخای چیکارش کنی.البته تو درستو خوب بخون به هرحال:riz304:
reza.n 2013-06-18 تو که نزدیکا 19 شده بودی.کجاش گنده؟؟؟!!!!معدل 20 دوس داری .اره؟؟!:1dco2x0p1lilzhfpg1t
reza.n 2013-06-18 اوه چه بزرگ شده.شاید هم ما داریم پیر میشیم.:dadad4:اوه پس تازه داره شروع میشه.خدا صبرتان دهاد.ایشالا که توپ میخونی نمره ها بالا میاری مثه ترم قبل:28:
اوه چه بزرگ شده.شاید هم ما داریم پیر میشیم.:dadad4:اوه پس تازه داره شروع میشه.خدا صبرتان دهاد.ایشالا که توپ میخونی نمره ها بالا میاری مثه ترم قبل:28:
reza.n 2013-06-18 اره ابجی.الان مخصوصا با صعود به جام جهانی خیلی خوبم دیگه یعنی.:28:عکس بچگیم اره حسش اومد گذاشتم دوباره.خوبی؟کیمیا خوبه؟امتحانا تموم شده؟یا شروع نشده هنوز؟
اره ابجی.الان مخصوصا با صعود به جام جهانی خیلی خوبم دیگه یعنی.:28:عکس بچگیم اره حسش اومد گذاشتم دوباره.خوبی؟کیمیا خوبه؟امتحانا تموم شده؟یا شروع نشده هنوز؟
م م محسن ن ک 2013-06-14 اخه این اواتاری که گذاشتی به روحیاتت نمی خوره...خشنی تا لطیف باید دلداری می دادی :\ :دی فرا روز عقدته :دی
اخه این اواتاری که گذاشتی به روحیاتت نمی خوره...خشنی تا لطیف باید دلداری می دادی :\ :دی فرا روز عقدته :دی
م م محسن ن ک 2013-06-14 یا دوستای من معنیه شب جمعه رو نمی دونن یا من جای شب جمعه دارن از ظهر جمعه استفاده می کنن :دی شمالم چون تنهام اومدم
یا دوستای من معنیه شب جمعه رو نمی دونن یا من جای شب جمعه دارن از ظهر جمعه استفاده می کنن :دی شمالم چون تنهام اومدم