mohana 2013-06-12 سلام ماهم... وای فرناز من بچه بودم همین کار و میکردم...معلم و مامان عروسکام بودم40):
ZOT 2013-06-12 إنَّ حَوائِجَ النّاسِ إلَیکم مِن نِعَمِ اللهِ عَلَیکم فَلا تَمَلُّوا النِّعَمَ نیاز مردم به شما از نعمتهای خدا بر شما است، از این نعمت افسرده و بیزار نباشید امام حسین (ع)
إنَّ حَوائِجَ النّاسِ إلَیکم مِن نِعَمِ اللهِ عَلَیکم فَلا تَمَلُّوا النِّعَمَ نیاز مردم به شما از نعمتهای خدا بر شما است، از این نعمت افسرده و بیزار نباشید امام حسین (ع)
AWWA 2013-06-11 براتو هم قبول باشه فرناز جونم:riz304:....به قول طغرل بدجور تو دلم نشستی پاشو درست بشین:d )
mohana 2013-06-11 ان محبت الحسين(عليه السلام) حرارة في قلوب المؤمنين لا يزول ابداً. همانا محبت حسين(عليه السلام)گرمائي در دل مؤمنان است كه هيچ گاه سرد نخواهد شد.
ان محبت الحسين(عليه السلام) حرارة في قلوب المؤمنين لا يزول ابداً. همانا محبت حسين(عليه السلام)گرمائي در دل مؤمنان است كه هيچ گاه سرد نخواهد شد.
AWWA 2013-06-11 سلام عزیزم.....حزبهای 3و4 رو دادم به واریا. حزبهای 1و2 میمونه برای تو.یعنی از اول سوره ملک تا اول سوره جن(سوره جن رو نمیخونی)
سلام عزیزم.....حزبهای 3و4 رو دادم به واریا. حزبهای 1و2 میمونه برای تو.یعنی از اول سوره ملک تا اول سوره جن(سوره جن رو نمیخونی)