abiabi
پسندها
0

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• یه تجربه ام رو دوستانه می خوام بهت بگم .
    اینجا تنوعش زیاده ،از هر دری که بخوای مطلب هست دوست گلم و طبع آدمی به سمت سستی و سرگرمی بی دردسر و زحمت ،تمایلش بیشتره تا کارای هدفمند .
    حتما حتما برای اینجا اومدن برنامه داشته باش ،هرگز نیا که بی هدف و بی کار بچرخی (معتادش میشی) ولی اگه زرنگ باشی و بخوای استفاده کنی ،اینجا جای خوبیه،انشالله.
    نظر لطفته عزیزم .
    خوشحالم که اینو میگی .
    حالا انشالله یه تاپیک برای خوندن نهج البلاغه میگذارم .
    البته استارتش رو علوم پزشکی شیراز (من کارمندشونم )زده ولی چه ایرادی داره ،منم میارمش اینجا برای بچه های خودمون.
    سلام خااااااااااااااااااااااااااااانم
    حال شما ؟
    خیلی به من لطف کردین عزیزم.
    چه خبرا؟
    صندوقت پره آجی جون....

فدات شم عزیزم..خوبی از خودته گلی....امیدوارم موفق باشی...منم میبوسمتتتتت. شبت بخیر نازنییییییینم:sarma:
    باشه آجی جونم من از بچه ها میپرسم بهت خبر میدم ... من خودم اون یکی آزمونو شرکت نکردم ولی میپرسم میگم بهت....

mhle برای وزارت بهداشته ولی اون یکی برای وزارت علومه....
    فدات شم آجی جونم..منم خوشحالم عجیجم....

زودتر کتابو بگیر شروع کن تا دیر نشده :riz304:
    سلاااااااااام آجی جونم...میسی گلی

سلام عزیزم..خوش اومدی:rose: سهم شما حزب 4 از جزء 4 هست(یعنی آیات 1تا 24 سوره نساء)...تا نیمه شعبان(3تیر) برای خوندن وقت هست..لطفا بعد اینکه تموم کردی حتما بهم خبر بده
    تو این لینکم میتونی لیست افراد و حزبهارو ببینی
    http://olumpezeshki.ir/forum/thread6798-34.html#post220402
    فدای تو عججمممممممم...منم خوشحالم که دوست خوبی مثل تو دارم......:painting:
    سروین جونم توی همین کادری بالایی که توش پیام مینویسی گزینه 12 همونی که مثله یه تابلوست اونو میزنی ...بعد از توی گوگل روی عکست کپی پیست میکنی! البته گزینه copy image location یا copy to url.... هههههههههه منم اولش مثل تو بودممم عجیجم...کم کم خودت یاد میگیری....
    :ahi5slcgm04mi8jqqkl
    سروین جان من هر دوشو با هم میخونم....یعنی یه کم زبان یه کم از درس های دیگه....

آزمون زبان مرداد برگزار میشه...تا اون موقع باید زبانو تموم کنیم
    فدای تو عزیز دلم...... خودت گلی عسل خانم....

ولی حالا اگر میخوای بدونی این بالایی قسمتی که پیام مینویسی یه شکلک زرد هست! اونو بزن..روی هر شکلکی که میخوای کلیک کن! بعد که ارسال پسام بزنی خودش میاد....

منم همه گل های دنیا رو تقدیم تو میکنم سروین گلم :rose::thanks:
    خوش حالم از آشناییت دوست من..مرسی که منو دوست خودت دونستی :riz304:
    خوشبختم، آره عالیه حتما، فقط یه برنامه ریزی میخواد، اینجوری منم مجبور میشم منظم بخونم آخه روزایی که میرم دانشگاه تنبلی میکنم و کمتر میخونم، خب باید اول مشخص کنیم که از چه کتابی شروع کنیم
    سلام، منظورتون Pht؟ کم میخونم فعلا برای زبان وقت میذارم آخه هنوز مدرک زبان نگرفتم
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا