S
پسندها
26

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ساکار جان بازم شرمنده...برای جمع و جور کردن بحث توی اون تاپیک مجبور شدم ازت بخوام اینجا حرف بزنیم.

اون دو تا تاپیک حذف شدن. یه تاپیک "پرسش و پاسخ از آقای نوری "باز شد که آدمین فقط اجازه بحثای دینی رو اونجا بهشون دادن.شاید اگه آدمین فرد کم صبر و کم تحملی بودن همون موقع بنش میکردن ولی اینکارو نکردن.
    سلام ساکار جون.....همونطور که خواسته بودی اسمت رو به لیست ختم انعام اضافه کردم. (ختم انعام- سری هفتم)....اینم لینکش
    http://olumpezeshki.ir/forum/thread7441-11.html

ساکار
    اون ارسال شما دوتا معنی رو در ذهن من متصور کرد، شما با اون واژه مشکل دارید،
    یا به من تهمت می زنید که دارم از لفظ دوستان و یا عبارت نظر دوستان، سوء استفاده می کنم که نظر خودمو پشتش مخفی کنم،

بنده هم توضیح دادم، که علت اینکه جمع به کار می بردم 3 تاست: مباحث قبلی که افرادی با بنده ابراز هم عقیدگی کردند، دوم ، نمایندگی از جانب کسانی که درخواست پیگیری کردند، سوم از سمت ناظر انجمن، وظیفه ی پیگیری دارم،
    بله میدونم عزیزم..شما فقط میخوای قضاوت بد نشه...ممنونم ازت..
    راستشو بخوای اون تاپیک های جنجالی تا اونجا که من میدونم حذف شدن...باز هم میخوای از آوا بپرس
    ساکار اونجا نمیگم چون مدیر گفتن ادامه ندیم...
    یادمه اوایل فعالیتم اینجا میدیدم بعضی ها تو تاپیک های مذهبی چه بحث هایی راه مینداختن...
    یکیش هم پارسال همین موقع بود...
    اما اگه یادت باشه توهین اونها به حدی بود که واقعا نیاز یه حذف پست ها میشد...چون برا خود سایت هم مشکل سازه
    اینکه چرا ادمین رویه خودشون رو تغییر دادن نمیدونم..ولی خب..از اونم آقا خواستن که از این به بعد هربحثی هست تو یه تاپیک ادامه داده شه تا بقیه قسمت ها جنجالی نشه

خداوند شما را از شرایطی عبور می دهد که

هیچ از آن سر در نمی آورید،

فقط به این دلیل که شما را به جایگاهی برساند که شایشته اش هستید

به او اعتماد کنید
    سلام با دعای قبولی طاعات و عباداتتان ما رو هم از یاد نبرید

سلام

پیشاپیش حلول ماه مبارک رمضان رو تبریگ میگم...

توی این لینک میتونین سهم خودتون رو در ختم قرآن 72 تن مشاهده کنین

http://olumpezeshki.ir/forum/thread7441-11.html

شروع این ختم از اولین ساعات ماه مبارک رمضان تا روز 15 ام هست. لطفا برای هماهنگی بیشتر حداکثر تا 14 ماه مبارک، اتمام قرائتتون رو اطلاع بدین....

تشکر و التماس دعا

تخدا بو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    پم ناخوش بو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بو خوت پت خوش دنبو یا دلیلی که ی بو؟؟؟؟
    ج نهاییت دیتون؟
    سوال 1 خرد ب واضحیه حذف کراوه نازانم بو چی؟؟
    سلام ساکار جون خوبی؟ منظورم همون ختم قبلی بود که تا نیمه شعبان وقت داشت.
    الانم ختم صفحه به صفحه داریم. هرکسی بعد از آخرین نفری که داوطلب شده یه مقداری رو اعلام میکنه و میخونه. سعی میکنیم این ختممون تا قبل از ماه مبارک رمضان تموم شه.
    sllllllllllllllllllllm
    sakari?
    chuni golm?
    bo ahwlekm naprsi?
    bo la hich cho dyar ni?
    xariki chi?
    سلام ساکار جان خوبی؟ عیدت مبارک...میخواستم یادآوری کنم برای قرائت فقط تا فردا فرصت هست. لطفا تا ظهر بهم خبر بده.. مرسی

ممنونم ساکارجونم:28: سهم تازه تو شد حزب 3 از جزء4(یعنی آیه 171 سوره آل عمران تا اول نسا)
    سلام ساکار جان خوبی؟ میخواستم ببینم اگه سهم قرآنتو نخوندی میشه یه حزبشو بدی به یکی از بچه ها که تازه به جمعمون اضافه شده؟
    ساکار جیان تو ناتهه وه بچی بو تخمین رتبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا