am-ml
پسندها
171

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• :New (6): به به چشم روشن یادت رفته بود دیگه بدتر خخخخخخخخخخخخخخ

مرسی گلم بوس بوس
    بله.....خودمون ب خودمون ظلم میکنیم.......:dadad4:
    ممنون خواهری:28:
    :a2d3::thumbsupsmileyanim::smilies-azardl (113
    مرسی لیلایی!
    لیلا یه سر برو تو قسمت خصوصی :New (6):من برات یه پیام دادم جوابشو برام بفرس مرسی:smilies-azardl (113
    سلام دوست عزیز چند تا سوال داشتم شما میدونی تعداد شرکت کننده های ایمنی و بهداشت مواد غذایی چند نفره؟و پارسال چند نفر تو تخمین رتبه شرکت کردن؟ اگه درصدای سال قبلتون رو هم بگید واقعا ممنون میشم
    مرسی ک قبول کردی...:28:
    ولی خدا بهم رحم کرداااا:whistle::wacsmiley:
    ای جونم.اه نکش عزیزم.مدیر جدید ک اومد.و اونایی ک زودتر تو نوبت بودن نشستن،بعدش من حتما میشینم روصندلی واسه قولی ک دادم.قولِ قول...باشه؟؟:rose:
    لیلاااااااا:thanks:آخجوووووون.اقا مجتبی گفت ک دیگه مدیر نیست.ینی حتی ی برنامه دیگه هم نمیتونه مدیر باشه.باید یکی دیگه پیدا کنین.بعدشم گفت ی نفر دیگه تو نوبته(نمیدونم کی)پس فعلا ب تعویق افتاااااااد.هوراااااااااا:thanks:
    باشه.پس بذار من از خانوادم خداحافظی کنم.بهشون بگم چقد دوسشون دارم.(با بغض و چشمانی پر اشک بخون):sad:حالا کی باشه خوبه؟؟:sad:
    نه لیلا جونی.اجبار چیه.هنوز منو نشناختی.از بچه ها بپرسی میگن بهت چطوریم من.راحت باش...ولی اقا من میترسم.بچه ها سوالای فلسفی میپرسن اخه.هدف از خلقت ادم چی بوده و دیدگاه فروید و قبول داری یا نه و علم بهتر است یا ثروتو...آدم هنگ میکنه:14:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا