AWWA 2013-06-22 سلام شیوا جون خوبی؟میشه یه جوری از آشل خبر بگیری ببینی سهمشو قرائت کرده یانه؟ اگه امکانش بود سلام منو هم بهش برسون
سلام شیوا جون خوبی؟میشه یه جوری از آشل خبر بگیری ببینی سهمشو قرائت کرده یانه؟ اگه امکانش بود سلام منو هم بهش برسون
waria 2013-06-19 ی متنی بود قدیما خونده بودم... ب ی جایی از زندگی ک رسیدی میفهمی...همیشه وقتی گریه میکنی اونی که اشکاتو پاک میکنه دوست داره.ولی اونی که باتو گریه میکنه عاشقته واینکه...شاید اونی که ی روزی باهاش خندیدی و فراموش کنی.ولی اونی که باهاش گریه کردی وهیچوقت فراموش نمیکنی... شیوایی تورو میگه هاااا.که عاشق منی:dadad4:و خودمو ک عاشقتم.ش.دندونی.
ی متنی بود قدیما خونده بودم... ب ی جایی از زندگی ک رسیدی میفهمی...همیشه وقتی گریه میکنی اونی که اشکاتو پاک میکنه دوست داره.ولی اونی که باتو گریه میکنه عاشقته واینکه...شاید اونی که ی روزی باهاش خندیدی و فراموش کنی.ولی اونی که باهاش گریه کردی وهیچوقت فراموش نمیکنی... شیوایی تورو میگه هاااا.که عاشق منی:dadad4:و خودمو ک عاشقتم.ش.دندونی.
AWWA 2013-06-19 سلام عزیزم... چشم حتما..بعد نیمه شعبان ایشالله ختم صفحه به صفحه رو که ناتموم مونده تموم میکنیم ،بعد ختم 72 تن آقای نوتر .....بهت حتما اطلاع میدم.(خیلی برای 72 تن لحظه شماری میکنم حس عجیبی نسبت بهش دارم!!) راستی تو تاپیک قرآن آواتار جدیدتو تبریک گفتما بازم میگم مبارکه:28::smiliess (8):
سلام عزیزم... چشم حتما..بعد نیمه شعبان ایشالله ختم صفحه به صفحه رو که ناتموم مونده تموم میکنیم ،بعد ختم 72 تن آقای نوتر .....بهت حتما اطلاع میدم.(خیلی برای 72 تن لحظه شماری میکنم حس عجیبی نسبت بهش دارم!!) راستی تو تاپیک قرآن آواتار جدیدتو تبریک گفتما بازم میگم مبارکه:28::smiliess (8):
ba ba barghi 2013-06-19 ها ,به قول ارزو ,نيستي ؟؟؟؟!!!كجايي؟؟ ترجمه اش ميشه :دلم برات تنكوليده , بيا سر سفره بابا ,منتظرت بودم بابا , بدو .....بيا ....
ها ,به قول ارزو ,نيستي ؟؟؟؟!!!كجايي؟؟ ترجمه اش ميشه :دلم برات تنكوليده , بيا سر سفره بابا ,منتظرت بودم بابا , بدو .....بيا ....
waria 2013-06-16 ینیییییییی من از دوستم شانس نیاوردم.خدانکشتت شیوا.اصن نمیام ببینمت.دیوونم مگه.اینهمه راه بیام تو رو ببینم ک چی بشه؟؟؟:sdasdasd:
ینیییییییی من از دوستم شانس نیاوردم.خدانکشتت شیوا.اصن نمیام ببینمت.دیوونم مگه.اینهمه راه بیام تو رو ببینم ک چی بشه؟؟؟:sdasdasd: