خزر 2013-06-15 سلام جوجو جونم خوبی گلی؟ ریاست جمهوری روحانی رو بهت تبریک میگم بیااااااااااااااااااااادتممممم :ad54ad:
سلام جوجو جونم خوبی گلی؟ ریاست جمهوری روحانی رو بهت تبریک میگم بیااااااااااااااااااااادتممممم :ad54ad:
A A aaram 2013-06-15 مهنددددس کارت درسته!!!!! :thanks: فقط یادت باشه به منم توضیحش بدی بعدا، چون من هنوز اون قبلی رو هم نتونستم بفهمم چی به چیه:riz513:
مهنددددس کارت درسته!!!!! :thanks: فقط یادت باشه به منم توضیحش بدی بعدا، چون من هنوز اون قبلی رو هم نتونستم بفهمم چی به چیه:riz513:
A A aaram 2013-06-15 وووووااااااییییییی آفریننن دانشمند کوشولوی ما :4d564ad6:.........مایه افتخاریی! آفرین...بهت تبریک میگم...واقعا خسته نباشی...خیلی زحمت میکشی انشالله به همه آرزوهای قشنگت برسی فرشته روی زمین :riz304::28:
وووووااااااییییییی آفریننن دانشمند کوشولوی ما :4d564ad6:.........مایه افتخاریی! آفرین...بهت تبریک میگم...واقعا خسته نباشی...خیلی زحمت میکشی انشالله به همه آرزوهای قشنگت برسی فرشته روی زمین :riz304::28:
A A aaram 2013-06-15 آره خرگوشش حنااااایییه!!! ههههه رئیس جمهور جدید هم ممالککککک!!!!:auizz3ffy9vla57584x
A A aaram 2013-06-14 نتم قطعععععععععععععع شدددددددددددددد................. چرااااااااا مخفییی شدیییییییییییی باززززززززززز؟:smilies-azardl (12)
نتم قطعععععععععععععع شدددددددددددددد................. چرااااااااا مخفییی شدیییییییییییی باززززززززززز؟:smilies-azardl (12)
AWWA 2013-06-14 خیلی خوبه...واقعا دستتون درد نکنه. هربار که فلش کارتها میاد رو صفحه براتون دعا میکنم خیلی مفیده. همینجوری بدون زحمت دوروزه ده تا لغت حفظم شده!!!
خیلی خوبه...واقعا دستتون درد نکنه. هربار که فلش کارتها میاد رو صفحه براتون دعا میکنم خیلی مفیده. همینجوری بدون زحمت دوروزه ده تا لغت حفظم شده!!!
AWWA 2013-06-14 خیلی عالیه!!! اونوقت تو موبایلم اتوماتیک فلش کارتهارو میاره یا فقط تو خود برنامه قابل مشاهدست؟