mj1919 2013-06-16 سلام مث محمودی که این آخریا همه پروژه ها رو نصفه و نیمه افتتاح می کنه! ما هم داریم سرو ته کارامون رو جمع می کنیم! آواتار هم میذارم!
سلام مث محمودی که این آخریا همه پروژه ها رو نصفه و نیمه افتتاح می کنه! ما هم داریم سرو ته کارامون رو جمع می کنیم! آواتار هم میذارم!
TUMS 2013-06-16 مرسی شیطونک جان خواستم ازت تشکر کنم بابت لایکاتون نمیشد. . .:riz304::riz304::riz304::riz304:
ba ba barghi 2013-06-16 سلااااام شيطان جان , من؟؟؟زير سايه ي شوووما كه شيطان باشي نه,زير سايه ي الهي ام!!!! هستم كه؟؟؟اتفاقا هميشه هم در جريانم , شما خودت كجايي؟؟ خودت خوبي؟؟ جكار ميكني؟؟ )ك رو مشدد بخون p
سلااااام شيطان جان , من؟؟؟زير سايه ي شوووما كه شيطان باشي نه,زير سايه ي الهي ام!!!! هستم كه؟؟؟اتفاقا هميشه هم در جريانم , شما خودت كجايي؟؟ خودت خوبي؟؟ جكار ميكني؟؟ )ك رو مشدد بخون p
reza.n 2013-06-15 قربونت شیطونک جان.میگم که البته اینا همش از همون ارزوهاییه که بر جوانان عیب نیست.:1dco2x0p1lilzhfpg1tایشالا تو هم همیشه موفق باشی.:riz304:
قربونت شیطونک جان.میگم که البته اینا همش از همون ارزوهاییه که بر جوانان عیب نیست.:1dco2x0p1lilzhfpg1tایشالا تو هم همیشه موفق باشی.:riz304:
reza.n 2013-06-15 احتمالا اینجا ادامه تحصیل ندم دیگه.البته مشخص نیست.ولی اگه بشه computational biology یا pharmacogenetics.اگه هم همینجا ادامه تحصیل بدم ایمونولوژی به احتمال زیاد.
احتمالا اینجا ادامه تحصیل ندم دیگه.البته مشخص نیست.ولی اگه بشه computational biology یا pharmacogenetics.اگه هم همینجا ادامه تحصیل بدم ایمونولوژی به احتمال زیاد.
reza.n 2013-06-15 سلام ممنونم.حدس میزدم.دیدم نوشته های توو تاپیک استراخان و لایک کردی.افرین کار خیلی خوبی میکنی.البته من دیگه تصمیم ندارم دکترا ژن بخونم اون مال قدیما بوده.
سلام ممنونم.حدس میزدم.دیدم نوشته های توو تاپیک استراخان و لایک کردی.افرین کار خیلی خوبی میکنی.البته من دیگه تصمیم ندارم دکترا ژن بخونم اون مال قدیما بوده.
am-ml 2013-06-15 بعد همراه اول و بانک انصار و بانک مهر ایران ، و البته اعضای خانواده ،شما اولین بودیا.