mohana 2013-06-15 نه خو در طول ترم نصفه خونده بودم...:14: الان هم یه درسم مونده ولی اینطور ک به نظر میاد هیچی یادم نیس باید دوره کنم... چشـــــــــم الان میرم میخونم:smilies-azardl (181
نه خو در طول ترم نصفه خونده بودم...:14: الان هم یه درسم مونده ولی اینطور ک به نظر میاد هیچی یادم نیس باید دوره کنم... چشـــــــــم الان میرم میخونم:smilies-azardl (181
mohana 2013-06-15 منم همین مهسا جونم.......:heart: الان در فرجه به سر میبرم....دوشنبه امتحان دارم.... انگار نه انگار:ahi5slcgm04mi8jqqkl:25r30wi:
منم همین مهسا جونم.......:heart: الان در فرجه به سر میبرم....دوشنبه امتحان دارم.... انگار نه انگار:ahi5slcgm04mi8jqqkl:25r30wi:
parnia 2013-06-14 :sdasdasd::sdasdasd: واقعا رفتی تا شنبه؟؟؟؟ باشه دیگه...منم دیگه از شنبه نیستم تا ی ماه...اوهوم...دلت بسوزه...:smiliess (7):
:sdasdasd::sdasdasd: واقعا رفتی تا شنبه؟؟؟؟ باشه دیگه...منم دیگه از شنبه نیستم تا ی ماه...اوهوم...دلت بسوزه...:smiliess (7):
mohana 2013-06-13 ممنون خواهری من:28: شب امتحان میام ازت میخوام برام دعا کنی....عجیب کمکم میکنه سر جلسه:heart:
mohana 2013-06-13 آره راس میگی...کلی خسته شدی مهسا... من ک وضعیتم افتضاحه...کلا این ترم حس درس نبود و نیس:dadad4:
parnia 2013-06-12 مهسا هزار بار نگفتم تو جمع از نماز خوندنم نگو... من دوس ندارم ریا شه.....نماز اخر وقت ی حالی میده که نگو....بخصوص اون رکعت آخر که میرسیا....انگار تو مسابقات المپیک نفر اول شدی
مهسا هزار بار نگفتم تو جمع از نماز خوندنم نگو... من دوس ندارم ریا شه.....نماز اخر وقت ی حالی میده که نگو....بخصوص اون رکعت آخر که میرسیا....انگار تو مسابقات المپیک نفر اول شدی
parnia 2013-06-12 مهساااااااااااا....اینجایی؟؟؟ دو ساعته دارم جون میکنم یاهوم باز نمیشه...باز قاطی کرده....:sdasdasd:
parnia 2013-06-12 :tonguesmiley::tonguesmiley::tonguesmiley: برم نماز بخونم بعد میام...تک میزنم.....میدونی چقد دوست دارم؟؟؟ نمیدونی که....:heart:
:tonguesmiley::tonguesmiley::tonguesmiley: برم نماز بخونم بعد میام...تک میزنم.....میدونی چقد دوست دارم؟؟؟ نمیدونی که....:heart: