neda*
پسندها
2

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• آره راست میگی اما با خود عهد بستم از لج ادمین پست نذارم بعد از 5 روز حتما به تاپیک بچه های امسال هم میام :28:
    سلام ندا جونی امروز میخواستم بیام گزارش بدم اما چون با ادمین قهرم تا 5 روز قراره سکوت کنم
    سلام دوس جونیم آره خوبه فقط بیوشیمی سخته . یکم باهاش مشکل دارم:smiliess (2):
    در بدترین روزها امیداور باش ،زیرا زیباترین بارانها از سیاه ترین ابرهاست .
    اگر روزی گذارت به ابی بیکران دریا افتاد و افق را نگریستی ونسیم دریا بوسه ای نوازشگر بر گونه ات زد به ارامی روح زیبایت را در ابی دریا صیقل بده
    سلام
    وقت بخیر
    امیدوارم که خوب باشین
    نمی دونم از کجا شروع کنم، شایدم گفتن این جمله کافی باشه؛ وقته رفتنه، حلالم کنین اگه هم ازم بدی دیدین به بزرگی خودتون ببخشین اگه هم خواسته (جسارت نباشه بنده جرات و حق این کارو ندارم) یا نخواسته ناراحتتون کردم خیلی عذر می خوام. در طی این مدتی هم که توی سایت بودم خیلی خوشحال بودم که با دوستانی همچون شما عزیزان دوست بودم. از همه دوستان خیلی خیلی چیزا یاد گرفتم. امیدوارم که همه تون در تموم دوران زندگی تون موفق و پیروز باشین.
    سرتونو به درد اووردم معذرت می خوام.
    خدا نگهدار
    Rbio
    سلام عزیزموخوبی؟بدنیس خیلی نمیخونم اما ..مرسی عزیزم انشالا تو هم موفق باشی
    سلام ندا جونم ای درس میخونم یه کم بابت وقت مشکل دارم تو و فافا خیلی بی وفایین وسط راه منو تنها گذاشتین ما باهم شروع کردیم باید باهم تموم میکردیم اما شما ... :smiliess (2):
    سلام دوستم خوبی ؟ مرسی بابت تبریکت :thumbsupsmileyanim: شرمنده کردی ممنون
    سلام نداجونم خوبی
    یه مدت خیلی ناامید بودم کلا درسو کنار گذاشتم اما از امروز دوباره شروع کردم راستی یه سری پاورپوینت واست فرستادم ایمیل فافارو نداشتم که واسه اونم بفرستم بی زحمت واسش بفرست
    سلام گلم تو خوبی؟ من که خوبم خدارو شکر خیلی بهترم اما بازم نمی درسم مواظب خودت باش و درساتو خوب خوب بخون که من به تو امیدوارم
    سلام عزیزم سال جدید و عکسای جدید خیلی نازن :(40): باشه حتما میام و قول میدم که بیشتر از 10 دقیقه نشه
    سلام دوست گلم.حتما قول میدم.موفق باشی فردا شب منتظر گزارشتم
    سلام ندا جونم خوبی
    از فردا حتما میام واسه گزارش :thumbsupsmileyanim: خوب بدرسی موفق باشی
    سال نو توهم مبارک ندای گلم.آره عزیزم انشالا که همه باهم موفق بشیم
    سلام ندا جون
    منم نمیدونستم تولدته!
    تولدت و عیدت مبارک:riz304:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا