mw.ashel 2013-07-01 سلام آقا شهاب...خوبید؟ ممنونم....ایشالا بتونم هر کاری از دستم بر میاد برای موفقیت تحصیلی اعضای انجمن انجام بدم.........موفق باشید:rose:
سلام آقا شهاب...خوبید؟ ممنونم....ایشالا بتونم هر کاری از دستم بر میاد برای موفقیت تحصیلی اعضای انجمن انجام بدم.........موفق باشید:rose:
sahar-a 2013-06-27 پشت ســــرم حرف بود حدیــث شد میترســــم آیه شود سوره اش کنند به جعـــــــــل بعد تفسیـــرم کنند این جماعت نـا اهـــل... :j58r36j3gcr4suxymup
پشت ســــرم حرف بود حدیــث شد میترســــم آیه شود سوره اش کنند به جعـــــــــل بعد تفسیـــرم کنند این جماعت نـا اهـــل... :j58r36j3gcr4suxymup
D D Delaram92 2013-06-19 سلام دوستان عزیزم هر خوبی بدی دیدین از من حلال کنید من دیگه نمیام اینجا امیدوارم کسی از دست من ناراحت و دلخور نباشه ببخشید با بعضی حرفام ناراحتتون کردم همگی موفق باشین.خدانگهدار
سلام دوستان عزیزم هر خوبی بدی دیدین از من حلال کنید من دیگه نمیام اینجا امیدوارم کسی از دست من ناراحت و دلخور نباشه ببخشید با بعضی حرفام ناراحتتون کردم همگی موفق باشین.خدانگهدار
ش ش شهاب 2013-06-14 ای بابا.چرا ما نمیتونیم به شما پیام بدیم؟! نه من چون یه ترم مونده درسم تموم شه سال دیگه امتحان دارم.