reza.n 2013-07-05 سلام اسمان جان.سلامتی.خبری نیست.یکم اصفهان اومده بودم دوباره.الان دو روزه برگشتم شمال باز.چه خبرا؟
سیدعلی 2013-06-24 آقا تو بیا خیال را ممکن کن پرواز بدون بال را ممکن کن گفتند محال است که تو برگردی برگرد و بیا محال را ممکن کن عیدتون مبارک
آقا تو بیا خیال را ممکن کن پرواز بدون بال را ممکن کن گفتند محال است که تو برگردی برگرد و بیا محال را ممکن کن عیدتون مبارک
A A aaram 2013-06-18 هههههههه سلام آسمونی جون..اشکال نداره عزیززززززززززم .... میسی چشات خوجلههههه آجی :thanks: شب بخیررررررر آسمون مهربون
هههههههه سلام آسمونی جون..اشکال نداره عزیززززززززززم .... میسی چشات خوجلههههه آجی :thanks: شب بخیررررررر آسمون مهربون
aseman63 2013-06-17 آره یادش بخیر؛خواهش میکنم عزیزم؛راستی صفحه پروفایلت قشنگه آرام جون؛شبت خوش آجی*؛
reza.n 2013-06-15 چرا اصفهان اینقد گرمه اخه.بابا مردم خداییش.یا شایدم من عادت ندارم.اره گیلان واقعا غذاهاش تنوع داره و خوشمزس.البته من مازندرانم ولی خب ما هم غذاهامون باحاله.ولی چون گیلان درس خوندم 4 سال غذاهاشون بهتره
چرا اصفهان اینقد گرمه اخه.بابا مردم خداییش.یا شایدم من عادت ندارم.اره گیلان واقعا غذاهاش تنوع داره و خوشمزس.البته من مازندرانم ولی خب ما هم غذاهامون باحاله.ولی چون گیلان درس خوندم 4 سال غذاهاشون بهتره
reza.n 2013-06-15 سلام اسمان جان.تو خوبی؟مرسی.اصفهان هم بد نیست.البته یه روز و نیم اومدم شمال خونه.یکم هستم برمیگردم دوباره اصفهان.چه خبرا؟
سلام اسمان جان.تو خوبی؟مرسی.اصفهان هم بد نیست.البته یه روز و نیم اومدم شمال خونه.یکم هستم برمیگردم دوباره اصفهان.چه خبرا؟