mahsa. 2013-06-13 الگه عکس خودتون کلا تصوراتمو زیرورو کردین................. من پروفایلمو برا دوستام اختصاصی کردم براتون پیام میدم خواستین ادم کنید.
الگه عکس خودتون کلا تصوراتمو زیرورو کردین................. من پروفایلمو برا دوستام اختصاصی کردم براتون پیام میدم خواستین ادم کنید.
ش ش شهاب 2013-06-13 برید توی سایت آپارات - سرویس اشتراک ویدیو توی جستجوش بنویسید بچه بامزه.اونجا پیداش میکنید.
mw.ashel 2013-06-01 علیک سلام............ممنونم.شما خوبید؟ بله خدا رو شکر تموم شد و منم نهایت سعی خودم رو کردم ولی نسبت به سال قبل خیلی سخت بود و نتیجه دیگه دست خداست . .چه خبر آقا شهاب ، دیگه کم پیدا شدید ؟ امیدوارم همیشه موفق و سلامت باشید :riz304:
علیک سلام............ممنونم.شما خوبید؟ بله خدا رو شکر تموم شد و منم نهایت سعی خودم رو کردم ولی نسبت به سال قبل خیلی سخت بود و نتیجه دیگه دست خداست . .چه خبر آقا شهاب ، دیگه کم پیدا شدید ؟ امیدوارم همیشه موفق و سلامت باشید :riz304:
mw.ashel 2013-05-26 ببخشید ، یادم رفته بود . و بابت پیام خوبتون خیلی ممنونم آقا شهاب. شما هم موفق و شاد و سلامت باشید.
mw.ashel 2013-05-25 سلام آقا شهاب.........خوبید؟ ممنونم و سالروز تولدتون رو تبریک عرض میکنم و موفق باشید.