A
پسندها
107

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ادمین عزیز
    خداقوت
    واقعا پاینده باشید برا این همه زحمتی که برا ماها میکشید
    واقعا ممنوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون
    دست گل خودتو همکارات درد نکنه
    سلام ادمين جون خوبي؟ترم 4 ماماي ام ميخوام تابستون بخونم ميتوني راهنماييم كني خصوصا تو درس زبان
    سلام .میخواستم ببینم تو تخمین رتبه کد رهگیری رو که وارد میکنیم از نظر امنیتی مشکلی نداره ؟؟؟
    لطفان جواب بدین چون خیلی استرس دارم.
    با سلام من می خوام تعداد سوالت بهداشت حرفه ای رو واستون ارسال کنم میشه بگید چطور باید ارسال کنم
    ادمین تخمین رتبه 92 تایپیکش نمیشه ج داد!!
    برو اینجا بچه ها تعداد سوالا رو گذاشتن
    سلام جناب ادمین... خوبید؟ میشه بگید سال قبل آخرین نفر قبولی در ارشد علوم تشریح درصداش و نمرش چند بوده؟؟؟؟؟.... و اینکه اگه ما ب غلط بودن بعضی سوالات اعتراض نکنیم امکانش هست ک همین جواب ها رو در کلید نهایی ب عنوان جواب صحیح قرار بدن یا نه خودشون اصلاح میکنن جواب ها رو....
    ادمین من توقسمت تخمین رتبه نمی تونم چیزی بنویسم.چرا؟
    برا لینک اقتصاد بهداشت چیکار باید بکنم تا فعال شه؟
    ادمین من توقسمت تخمین رتبه نمی تونم چیزی بنویسم.چرا؟
    برا لینک اقتصاد بهداشت چیکار باید بکنم تا فعال شه؟
    سلام رییس جونم تو قسمت فعالیت دوستان ،اسم تاپیک ها رو نمیزنه مشکل کجاست اینطوری خیلی بده رسیدگی کنید با تشکر:thanks:
    ادمین جان سلام میشه بم بگی اخرین نفری که پارسال اقتصادبهداشت قبول شد رتبه ش چند بود نمره کلش 147.5شده تعداد شرکت کننده ش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    امسال 450نفر بود
    سلام خسته نباشید اگه ممکنه جواب پیام خصوصی رو که واستون فرستادم بدید.
    باتشکر
    سلام جناب ادمین خسته نباشید
    من الان دارم پیام میدم ولی اصن سند نمیشه نمیدونم اینم میاد یا نه:33:
    بنظرتون مشکل از نت منه یا اینجا دچار مشکل شدم اصن پست نمیتونم بذارم اخه
    مرسی
    سلام رئیس کل
    تو قسمت فعالیت دوستان ،اسم تاپیک ها رو نمیزنه .؟ بجاش یه چیزی به انگلیسی نوشته؟
    استایل اون یکی هم نیاز به اصلاحات داره .(یاد آوریش که اشکال نداره،داره؟)
    سلام ادمین...خوبید؟چرا نمی شه فایل های استخدامی رو دانلود کرد؟ لطفا لینک دانلود رو توی فروم هم قرار بدید البته از یه سرور دیگه.من همیشه برای دانلود این فایل ها مشکل دارم.
    :sadsmiley:ادمییییین گرامی من بزرگ تاپیک مطالعه گروهی بودم روی منو زمین ننداز
    سلام ادمین جان /چرابچه ها بن شدن /به خدا همه شوخی بود /چن ماهه که دارن درس میخونن وخسته شدن /هدف تغییر حالوهوا بود همین /شما ببخشیییییید دیگه تکرار نمیشه ...بچه ها روبرگردون خواهش میکنم
    مرسی ادمین جان
    از لطفتون خیلی خیلی ممنونم:riz304:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا