عزیز من بعد از ظهر باهاش حرف زدم گفت دیگه تهش با میانگین 30 یا 40 قبولین چون همه خراب کردن تو هم قبولی حالا ببین کی میگم میگی نه؟قبول شدی من 3 ماه تابستون میام اصفهان وقتی خبر قبولیتو دادی میام اونجا ومهون تو.....
سلام باسیل جون..............خوبی؟ ممنونم.........عزیزم این روزا خیلی سرم شلوغه و کم وقت میکنم بیام نت ولی همیشه با یادتم.......موفق باشی و دوست دارم:riz304::thanks::heart::rose:
سلام
احوال شما؟
من خوبم
درصدام شکر خدا و به کمک خدا خیلی خوب بود
احتمال میدم دانشگاه های تهران قبول بشم. ولی حیف که شهر اول رو گرگانزدم احتمال داره تو ویرایش چند تا شهر اول رو عوض کنم
هیچی عزیزم منم بیکارم منتها من مثل بقیه دیگه دغدغه نتیجه رو ندارم چون مسلما قبول نمیشم.ولی باسیل تو قبولی مطمئنم اول از همه هم خبر قبولیتو باید به خودم بدی.برنامم واسه تابستون اینه که برم کامپیوتر.برم رانندگی چون 7_8 سال رانندگی نکردم از یادم رفته................پیش خواهر زاده هامو .........ان شاء الله از مهر هم شروع کنم بخونم.باسیلم از ته قلبم قبول شدنتو تبریک میگم.ای کاش میشد یه جوری ببینمت
سلام باسیلوس جان. خوبی؟ ممنون.. ولی من فکر نمی کنم امسال قبول بشم... :dadad4: :13:اما هر موقع هم قبول بشم کاربریمو عوض نمی کنم...:smilies::smiliess (3):