mohana 2013-06-07 لیلا...چبکار کنم خو...همیشه همه چیو تصور میکنم..:rolleyessmileyanim: حالا این و ببین ب فارسی این شکلی شد
لیلا...چبکار کنم خو...همیشه همه چیو تصور میکنم..:rolleyessmileyanim: حالا این و ببین ب فارسی این شکلی شد
حسان 2013-06-07 لیلا خانومی؟؟؟ مطمئنی ارشد نیستی؟؟؟ رتبه 72 که گفتی پس چی بود؟؟؟بهداشت مواد غذایی میخوای قبول شی؟؟؟ 36 نفر بیشتر نمیخواد که بانو!!! امید به خدا ایشالا عاقبت هامون خیر باشه...
لیلا خانومی؟؟؟ مطمئنی ارشد نیستی؟؟؟ رتبه 72 که گفتی پس چی بود؟؟؟بهداشت مواد غذایی میخوای قبول شی؟؟؟ 36 نفر بیشتر نمیخواد که بانو!!! امید به خدا ایشالا عاقبت هامون خیر باشه...
حسان 2013-06-07 خوبه لیلا خانومی... من بعد نماز صب دیگه خوابم نبرد... یه کله بیدارم... نشستم برنامه ریزی کردم برای کارام... دعا کن یه شغل درست و درمون هم بتونم پیدا کنم.. راستی شما کدوم یونی ارشد میخونی؟
خوبه لیلا خانومی... من بعد نماز صب دیگه خوابم نبرد... یه کله بیدارم... نشستم برنامه ریزی کردم برای کارام... دعا کن یه شغل درست و درمون هم بتونم پیدا کنم.. راستی شما کدوم یونی ارشد میخونی؟
mj1919 2013-06-07 شما تشریف بردید ؟ خدا قسمت همه ی مشتاقان کویش کند! (اتفاقا خواهرم و دامادمون تازه اومدند از عمره، حسابی حال و هوای اونجا داغه!) التماس دعا
شما تشریف بردید ؟ خدا قسمت همه ی مشتاقان کویش کند! (اتفاقا خواهرم و دامادمون تازه اومدند از عمره، حسابی حال و هوای اونجا داغه!) التماس دعا
s861276 2013-06-07 سلام لیلا جان :ad54ad: مهسا هستم دوست خوبم و شیرازی هم هستم ..... فکر کنم هم استانی باشیم ... آره ؟ :4d564ad6:
سلام لیلا جان :ad54ad: مهسا هستم دوست خوبم و شیرازی هم هستم ..... فکر کنم هم استانی باشیم ... آره ؟ :4d564ad6: