mj1919
پسندها
191

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• خیلی ممنونم،به من لطف می کنین ولی پس فردا شب فک نکنم بتونم باشم.
    یکی از آشناهامون فوت شده ،احتمالا شب جمعه هم مثل دیشب دعای کمیل باشه خونه شون .
    خواهش می کنم ،بله اطلاع رسانی بفرمایید.
    راستی : من یه درخواست دیگه هم دارم که نمی دونم تو این فرصت امکانش هست: دوست داشتم ،نمی دونستم این سوال رو الان کی داره ازم میپرسه ،یعنی اصل لیست سوالات رو مجری ازم بپرسه و حین جواب دادنم اگه سوالی بود و کسی قانع نشد ،همون موقعه بپرسه .
    ولی فکر کنم باید زودتر می گفتم،نه؟
    برا برنامه امشب میتونی من رو بگذاری-اگه داوطلب خاصی نیست-
    البته ،تا 10 امشب زبان دارم و 10.30 به بعد می تونم باشم ولی خوب خوبیش اینه که چون فرداش تعطیلم ،میتونم بیشتر از 12 بمونم .ولی در طول هفته نمی تونم بیش از 12 باشم.
    سلام
    اگه هستین زنگ ما رو بی زحمت بزنین یه کار فوری داشتم باهاتون.

بعد نوشت: هیچوقت وقتی به کسی واقعا نیاز دارم نیست ،خیره حتما.
    اسمایلی و گذاشتن شکلک در وبلاگ

جالب بودن واسه من ،شما خوشت نیومد به رومون نیار :25r30wi:
    کلنجار می رم ،چون یه مدل نیستین.(هنوز نمی تونم واکنشتون رو پیش بینی کنم)
    دکتر ،هر چی تلاش می کنم ،نپرسم ،به خودم می گم چرا تلاش بیهوده میکنی خوب سوال داری بپرس ،فوقش میکن : تجسس میکنی ،رسما جوابت رو نمیدن(الان به طوری ضمنی دارم عذرخواهی هم میکنم،اگه دوست نداشتین جواب بدین این شکلک-:smiliess (6):- مال همین موقعه هاست.)

به نظر شما اگه یکی صد لقمه خورد بدتر ز می ،مجوزه که دیگری هم هر کاری انجام داد بیخیالش باشیم؟
    آقای فرهادی چه بخواد و چه نخواد الان نماینده ای از ایران هست ، من فکر نمی کنم ،مردان ایران باستان ما هم به این شکل زنی رو تکریم کرده باشن ،البته اگه اون زن دانا بود ،این تکریم نیست که توهینه.
    شوخی میکنین دکتر!
    پس اون لیست انتظار چیه؟
    من بعد بزرگترا خواهم نشست ،بعد دکتر ها (دکتر ادمین،دکتر مجتبی وسایر دکتران)
    آینده از آن کسانی ست...
    ک زیبایی رویاهایشان را باور دارند...

صلاح مملکت خویش خسروان -امیران-دکتران دانند.
    ببخشید اگه توصیه بیجا شد. :(50):
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا