mw.ashel
پسندها
397

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• زهراااااا......کیکش فوق العااااااااااده س.......
    خیلی خوشحالم کردی زهرا جونم...:heart::thanks:
    ممنونم:28:
    اینقدر هم نا امید نباش دیگه.اره پس دنبال کاراش برو شاید زد و گرفت و دیگه واقعا نتیجه کنکور واست مهم نبود.اتفاقا کار خونه و جارو زدن روحیه ادمو یه جورایی خوب میکنه.:ph34r-smiley::riz277:
    پ.ن:خواهش میکنم.
    ممنونم.آره چیزی نرسیده برام.
    اره شیوا گفت بهم.امیدت ب خدا باشه زهرا.تو تلاش کردی پس حق داری انتظار نتیجه خوب داشته باشی.انقد ناامید نباش.اگه سخت بوده واسه همه بوده نه فقط تو.ایشالا ک خبر قبولیتو بهم میدی زهرا جان:heart:
    در زندگی مهم این نیست که به ایده آل زندگی تان برسید بلکه مهم این است که در مسیر رسیدن به ایده آل زندگی تان حرکت کنید .
    When GOD solves your problems, you have Faith in HIS abilities; when GOD doesn't solve your problems HE has Faith in your abilities.
    وقتی خدا مشکلات تو رو حل می کنه تو به توانایی های او ایمان داری. وقتی خدا مشکلاتت رو حل نمی کنه او به توانایی های تو ایمان داره...
    Often when we lose hope and think this is the end, GOD smiles from above and says, "Relax, sweetheart, it's just a bend, not the end!
    اغلب وقتی امیدت رو از دست می دی و فکر می کنی که این اخر خطه، خدا از بالا بهت لبخند می زنه و میگه: آرام باش عزیزم، این فقط یک پیچه نه پایان...
    سلام زهرای من.خوبی؟؟
    آه نکش اونجوری قربونت برم من.چه خبر؟؟کنکور چطور بود؟؟
    سلام اشل جون خوبي
    عجب وضع بديه حتي بدتر از قبل كنكور
    احساس ميكنم بين زمين و اسمون سرگردونم
    هر روزم كه ميگذره نا اميد تر ميشممممممم
    چه جوري اين دو ماهو تحمل كنيم
    سلام علکم.به به.خسته نباشید.این کنکور هم تموم شد و به خاطرات شرکت کننده ها اضافه شد.حالا چطور بود؟راضی هستید؟
    اگرم راضی نیستید مهم نتیجه نیست شما زحمت کشیدید مهم اینه که سعیتونو کردید اینه که نتیجست.موفق باشید.:riz304:
    مرسی خوبم.خب واسه همه سخت بوده دیگه.نگران نباش.هرچی قسمت باشه همون میشه تو تلاشتو کردی دیگه.ا پس تهران نداشت.حیف شدا من تمام توان ذهنیمو گذاشته بودم روی کلوچه فروشیه سرمایه گذاری کنم جلو دانشگاه بفروشیم.:riz303::ph34r-smiley:حالا صبر کن ببین نتیجه چطوری میشه.بعدش واسه چیزی که توو ذهنته این در و اون در بزن.با این حال بازم میگم زیاد نگرانش نباش.حل میشه:riz304:
    بله زهراجون دقیقا همینطوریه که میگی.... بعد امتحان آدم دوس نداره درسو ول کنه بازم میخواد بخونه.
    منم برات بهترینها رو از خدا میخوام. موفق که هستی موفقتر باشی دوست خوبم:rose:
    سلام زهراجون خوبی؟ایشالله قبول میشی. خوش به حالت که واقعا تلاشتو کردی،همین خودش موفقیت بزرگیه:a2d3:
    توکل بخدا،
    شما تلاشتون رو انجام دادید، تا جایی که تونستید،
    نتیجه اش رو بسپارید به خدا،
    و انشاالله که اونچیزی که خیرتونه پیش بیاد،

موفق باشید
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا