negar91
پسندها
12

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• نگار اینو نگووووووووووووووووووووو اصن چه هوشی؟؟؟؟؟اینه همش باندبازیه همش من به این رسیدم خدا جوابشونو بده
    درکت میکنم ......من 2روز اخر نزدیکه 1400تا تست زدم اما چی شد؟این شد؟
    من موندم چطور باید بخونیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بنظرم شرط قبولی موسسه رفتنه یعنی انحصاریش کردن مگه چقد برمیدارن که ادمای دیگه قبول شن؟؟؟؟؟؟
    سلام نگار جوووووووووووووووووووووووو ووووووون
    تورو دیدم دلم گرفت
    آخه چرا امسالم اینجوری شد منم خراب کردم با کلید خلیلی بیو 36 سل47 شدم این یعنی افتضااااااااااااااااااااا اح
    دلم به قبولی خوش نیست اعتماد بنفسمم بشدت زیر خط فقر شده
    تازه 20 نفرم از ظرفیتمون کم کردن
    be nazare manam ghabul mishi

baraye hame skht budeh dige
    bayad sabr konim ta elame natayej:riz304:
    سلام نگار جون... نگران نباش... هر چی خدا بخواد همون میشه... تو تلاشت رو کردی پس دیگه بهش فکر نکن و نتیجه رو به خدا واگذار کن...
    امیدوارم که موفق باشی دوست خوبم...:28:
    negar jan bekhoda ghabuli !in harfe mano negah dar ta elame nataej.age ghabul nashodi harchi khasti behet begu.vali . . .age ghabul shodi hameye jozvehato majani ba hazine khodet bayad baram post koni ha ha.ghabule? Man motmaenam ghabuli.bara hame sakht bud khodai.to tanha nabudi ke!
    man motmaenam ghabuli. Soala kolan sakht bud.kharab nakardi.mishe javabaro chek konim tu goruh?
    سلام خوبی برات دعا کردم منکه ساهی لشکر بودم خداکنه تو قبول شی نتیجه تلاشتو بگیری
    ​سلام ممنون قبل ازمون ایت کرسی بخون یا حمد امیدوارم با ارامش و موفقیت ازمون بدی
    سلام نگار جون خوبی خوشی سلامتی ببین من تو الویت فقط یه شهر انتخاب کردم اشتباهن میشه بعد ویرایش کنم مرسی
    سلام نگار جونم.......خسته نباشی......ممنونم ....موفق باشی دوست عزیزم.:rose:
    سلام خوبی چه خبر ببین من فقط یهشهر انتخاب کردم اشتباهی میشه بعد تو ویرایش درستش کنم
    حتماً عزیزم... ایشالا که موفق میشی... توکل بر خدا... :ad54ad:
    سلام دكتر . ايشالله كنكور خوبي داشته باشي ...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا