am-ml 2013-06-02 حسسسسسسابی درس بخون. آقا سینا ،یه روزایی آرزوی همون بی خوابی های شبای امتحان رو دارم.
mohana 2013-06-02 به نظرم میرسد که ما هرگز نمیتوانیم از خواسته ها و آرزوهایمان دست بکشیم... تا هنگامی ک زنده هستیم... احساس میکنیم چیزهایی وجود دارند ک زیبا هستند...خوب هستند... و ما باید ب دنبال آن ها برویم...
به نظرم میرسد که ما هرگز نمیتوانیم از خواسته ها و آرزوهایمان دست بکشیم... تا هنگامی ک زنده هستیم... احساس میکنیم چیزهایی وجود دارند ک زیبا هستند...خوب هستند... و ما باید ب دنبال آن ها برویم...
am-ml 2013-05-31 دکتر بشنوه تحریمت میکنه،میخوای در و پیکر تاپیکش رو از جا در بیاری.:25r30wi: موفق باشی... حسسسسسسسسسسابی درس بخون کاکا :smilies-azardl (181:sarma:
دکتر بشنوه تحریمت میکنه،میخوای در و پیکر تاپیکش رو از جا در بیاری.:25r30wi: موفق باشی... حسسسسسسسسسسابی درس بخون کاکا :smilies-azardl (181:sarma:
mehrshad 2013-05-31 salam doki jun.fadae to merc.azmun bara kasi ke khunde bud khub bud.man faghat ye refrens khundam
am-ml 2013-05-31 تو قسمت فعالیت دوستان دیدم ،تو صندلی داغ کلی پست گذاشتی ،کرکره اونجا رو گفتم ،حالا شما میخوای تا یک ماه در و پیکر چی رو از جا بکنی؟50): انشالله موفق باشی.:black_eyed:
تو قسمت فعالیت دوستان دیدم ،تو صندلی داغ کلی پست گذاشتی ،کرکره اونجا رو گفتم ،حالا شما میخوای تا یک ماه در و پیکر چی رو از جا بکنی؟50): انشالله موفق باشی.:black_eyed:
am-ml 2013-05-31 سلام می بینم کرکره دکان رو کشیدین بالا. خدا قوت . راستی ببخشید من می پرسم: امتحاناتتون تموم شده؟(دوست نداری جواب نده)
سلام می بینم کرکره دکان رو کشیدین بالا. خدا قوت . راستی ببخشید من می پرسم: امتحاناتتون تموم شده؟(دوست نداری جواب نده)
mohana 2013-05-30 از من یاد گرفتین هاااااااh34r-smiley: باشه...فکر کنم ببینم...بعدا تصمیم میگیرم:rolleyessmileyanim: