mj1919
پسندها
191

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• :p7977cujr38iyymsu8:منو مسخره میکنین(اینو ،به بابام میگم)

صرفه جویی کم مصرف کردن نیست درست مصرف کردنه جانم.:riz277:
    :smiliess (4):همه چراغای خاموش رو روشن کردن ،شما تصمیمی در این مورد ندارین؟
    سلام آقای دکتر.........ممنونم.....شما خوبید؟ نسبت به سال قبل خیلی سخت بود .بالاخره تموم شد !
    ولی خوب نشد ! خیلی . . ..
    اه !!!!!!!!!!!!!!:14::13::13:

خدا خودش هر چی بخواد اون میشه و دیگه جز دعا کار دیگه ای ازم بر نمیاد، من با این همه مشکلات سعی خودمو کردم و امیدم به خداست.:sad:
    سلااااااااااااام....:sarma:

ممنونم....شما خوبید؟ ....کنکور بد نبود....نسبت به سال قبل بنظرم سخت تر بود...الان همه چی بستگی به این داره که بقیه چطور داده باشن...در کل راضیم..تا ببینم خدا چی میخاد...ولی شرمنده رتبه 1 شدم..:black_eyed:..هرچی سعی کردم هیچکدومو نشد 100 بزنم:ph34r-smiley:
    نه هنوز امتحان ندادم! فک نمی کنم هنوز در اون سطح باشم که از پس تافل با نمره ی خوب بر بیام!
    تا از نمره ی زبانم مطمئن نشم اقدامی نمی کنم
    وااای ویندوز که دیگه ظلمه خدایی!
    واقعیتش اینه که گند زدم :whistle:
    اما خب من اونقد نخونده بودم که انتظار داشته باشم خوب امتحان بدم
    فقط زبانو خوب زدم که تو این مدت رو اون داشتم کار می کردم واسه امتحانای زبان! که خب اونم وقت کم آوردم اما چیزایی که زدم درست بود
    (یکی نیست به من بگه آخه تو اونای دیگه رو خیلی بلد بودی! که حالا اینقد وقت گذاشتی براشون که سر زبان وقت کم بیاری!!!) :25r30wi:
    خواهش :rose:
    پیش میاد دیگه! میگم یه صحبتی با این شرکته داشته باشین بد نیستا! نتتون خیلی قطع میشه :black_eyed:
    سلام.خوبین؟
    باید بگم که من تا یک ماه دیگه رفتم تو ترک...و احتمالا نتونم بیام و وظیفه خطیرمو :riz303:به انجام برسونم.(حالا گاهی یه سری میزنم و بعضی شبا هم شاید اومدم)
    به هر حال پوزش اینجانب رو پذیرا باشید...
    تو محفل صندلی داغ خوش باشین و جای منو خالی کنید.:28:
    ممنون:riz304:
    التماس دعا...:ad54ad:
    شب خوش:smiliess (10):

نه ،من امسال رو از دست دادم . انشالله سال ديگه.

شبتون خوش دکتر.:riz304:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا