pashmak
پسندها
144

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• الان فقط دیگه باید دعا کنی. خودتو اذیت نکن. اگه برای همه سخت بوده باشه اشکالی نداره. باید صبر کنی ببینی بقیه چکار کردن
    سلام
    آزمونتون که ان شاءالله خوب بوده...خدا قوت
    انشالله نتیجه ش هم عالیه:rose:با آرزوی بهترین ها
    salam mamnun.manam fek mikonam reshteye khodetun kheyli behtare.are tarighat khub bud.man ba inke hamasho nakhundam va forsate morur ham nadashtam fek mikonam balae 60 zade basham.zaban sakht bud vali baghiash khub bud .man nakhunde budam vali unaro ham 20 zadam benazaram!
    man 65% tarighato khundam.shambe iqb ro az meydune taghiabad mikharam.35% badie tarighat va iqb hadafe badie. Man daneshkade pezeshki oftadam
    enshala sale 93 100% ghabul mishid.tavakol be khoda.talash konid movafagh mishid
    من پارسال 2 ماه برا ارشد خوندم بااینکه درسا فراموش کردم اما اگه 10 تا زبان زده بودم قبول شده بودم برا ارشد همه درگیرن دیگه من نرسیدم اما جزوه فیزیو راهیان افتاب که برا ناپیوسته خوندم خوب بود قاسمی میگن خوبه اما من ندارم دوستم فیزیو برا کنکور میگه خوبه
    تست دادم...
    جوابش هفته دیگه میاد:rolleyessmileyanim:
    fizio che refrensi mikhunid?darsam tamum shode vali 2mah be konkur ye dafe havase dars khundan kardam.yade javunim oftadam ha ha
    salam.amo aman.farda konkure yekam morur mikonam.albate man bara 93 mikhunam.farda alakie azmunam.mikhunid shoma ham?
    سلام عزیزم خوبی یه چند روز دیگه امکان ویرایش میذارن و میتونی ویرایش کنی
    واسم دعا کن
    سلام مینو جونم.. کجایییییییییییییییی؟ من که جون کندم تا وصل شم . برای خونه خط پرسرعت نگرفتم به زور وصل شدم. الان هستی یا نیستی دوخملم؟
    میگم پشمک تو که این کارو میکنی دستت درد نکنه یه جفت کفش و یه کت خفن و یه شلواز جین هم لطفا بفرس بیاد خدا خیرت بده دخترم منم دعات میکنم:4d564ad6:
    من !!..
    ساده سخن میگویم
    ساده تر از یک شعر
    من دلم تنگ شده !
    من دلم تنگ شده !
    جالب ایجاست که تو میخندی .
    سخن ساده من ،باعث خنده توست
    خنده کن اما من ، همچنان دلتنگم ..!
    k1nd
    92/3/7
    سلام پشمک. عاغا همین الان پوشیدم اندازه اندازس. عالیه:4d564ad6:
  • در حال بارگیری...